Od 27. 12. je omezena otevírací doba prodejen do 21:00 hod a zákaz prodeje vybraného zboží.
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

Bio v akci

V hypermarketech Albert nyní najdete Bio nabídku v extra katalogu. Zkuste to s Bio i vy!

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Krajkové cukroví

Inspirujte se podobnými recepty

Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Tatarský biftek z lososa
Tatarský biftek z...
Tatarský biftek z lososa
Tatarský biftek z lososa
Zdobená linecká kolečka
Zdobená linecká...
Zdobená linecká kolečka
Zdobená linecká kolečka
Pařížské ořechové rohlíčky
Pařížské ořechové...
Pařížské ořechové rohlíčky
Pařížské ořechové rohlíčky

Krajkové cukroví

Co budete potřebovat

200 g hladké mouky
60 g moučkového cukru
100 g másla
1 vejce
špetka soli

Jak na to?

Ve středně velké míse smíchejte všechny ingredience a vytvořte kouli. Rozdělte těsto na dvě nebo tři porce ve tvaru mírně zploštělé koule. Postupně každou kouli rozválejte mezi dvěma pečicími papíry na tloušťku maximálně 3 milimetry. Na těsto položte vykrajovací podložku nebo háčkované dečky, přejeďte válečkem, sundejte dečky, vykrájejte kolečka a pokládejte je na připravený plech. Předehřejte troubu na 175 °C a pečte 10 minut, až okraje mírně zezlátnou. Sundejte z plechu, nechte zcela vychladnout a skladujte v plechové krabici na suchém místě.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Krajkové cukroví

Dezert Velmi snadné Sladká jídla Vánoce Devatero cukroví Magazín 12/2016 Počet porcí: na 30 kusů
Průměrné hodnocení 3 (6)

Co budete potřebovat

200 g hladké mouky
60 g moučkového cukru
100 g másla
1 vejce
špetka soli

Jak na to?

Ve středně velké míse smíchejte všechny ingredience a vytvořte kouli. Rozdělte těsto na dvě nebo tři porce ve tvaru mírně zploštělé koule. Postupně každou kouli rozválejte mezi dvěma pečicími papíry na tloušťku maximálně 3 milimetry. Na těsto položte vykrajovací podložku nebo háčkované dečky, přejeďte válečkem, sundejte dečky, vykrájejte kolečka a pokládejte je na připravený plech. Předehřejte troubu na 175 °C a pečte 10 minut, až okraje mírně zezlátnou. Sundejte z plechu, nechte zcela vychladnout a skladujte v plechové krabici na suchém místě.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Tatarský biftek z lososa
Tatarský biftek z...
Tatarský biftek z lososa
Tatarský biftek z lososa
Zdobená linecká kolečka
Zdobená linecká...
Zdobená linecká kolečka
Zdobená linecká kolečka
Pařížské ořechové rohlíčky
Pařížské ořechové...
Pařížské ořechové rohlíčky
Pařížské ořechové rohlíčky

Inspirujte se podobnými recepty