Koláč z listového těsta s tuňákem a kukuřicí
Ingredience
320 g | listového těsta |
1 | konzerva tuňáka |
325g | konzerva kukuřice |
sůl | |
3 | lžíce zakysané smetany |
50 g | čedaru |
Postup přípravy
Vyzkoušejte velmi jednoduchý recept na slaný koláč z listového těsta s tuňákem a kukuřicí.
1) Troubu předehřejte na 220 °C.
2) Listové těsto rozválejte na pečicím papíře a přeneste na plech.
3) Konce mírně zarolujte dovnitř, abyste vytvořili okraj.
4) Těsto po celé ploše propíchejte vidličkou a dejte na 10–15 minut zapéct do trouby.
5) Mezitím smíchejte tuňáka a kukuřici a podle chuti osolte.
6) Těsto potřete zakysanou smetanou, na ni rozprostřete směs, posypte sýrem a pečte dalších 10–15 minut.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY