Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

320 g listového těsta
1 konzerva tuňáka
325g konzerva kukuřice
sůl
3 lžíce zakysané smetany
50 g čedaru

Postup přípravy

Vyzkoušejte velmi jednoduchý recept na slaný koláč z listového těsta s tuňákem a kukuřicí.

1) Troubu předehřejte na 220 °C.

2) Listové těsto rozválejte na pečicím papíře a přeneste na plech.

3) Konce mírně zarolujte dovnitř, abyste vytvořili okraj.

4) Těsto po celé ploše propíchejte vidličkou a dejte na 10–15 minut zapéct do trouby.

5) Mezitím smíchejte tuňáka a kukuřici a podle chuti osolte.

6) Těsto potřete zakysanou smetanou, na ni rozprostřete směs, posypte sýrem a pečte dalších 10–15 minut.

Pomohl vám recept?
28hodnocení4

Další videorecepty