Na základě nařízení vlády upravujeme otvírací dobu na našich prodejnách.Vyhledat prodejnu Zavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Koláč z listového těsta s tuňákem a kukuřicí

Další recepty a články

Grilované kukuřičné klasy
Grilované kukuřičné...
Grilované kukuřičné klasy
Grilované kukuřičné klasy
Pikantní salát s fazolemi a...
Pikantní salát s...
Pikantní salát s fazolemi a...
Pikantní salát s fazolemi a...
Polentový chléb s kukuřicí a...
Polentový chléb s...
Polentový chléb s kukuřicí a...
Polentový chléb s kukuřicí a...
Kukuřičná kaše s parmazánem
Kukuřičná kaše s...
Kukuřičná kaše s parmazánem
Kukuřičná kaše s parmazánem

Koláč z listového těsta s tuňákem a kukuřicí

Tip do kuchyně

 

Podávejte ještě teplé. Výborný je koláč ale i za studena.

Co budete potřebovat

320 g listového těsta
1 konzerva tuňáka
325g konzerva kukuřice
sůl
3 lžíce zakysané smetany
50 g čedaru

Jak na to?

Vyzkoušejte velmi jednoduchý recept na slaný koláč z listového těsta s tuňákem a kukuřicí.

1) Troubu předehřejte na 220 °C.

2) Listové těsto rozválejte na pečicím papíře a přeneste na plech.

3) Konce mírně zarolujte dovnitř, abyste vytvořili okraj.

4) Těsto po celé ploše propíchejte vidličkou a dejte na 10–15 minut zapéct do trouby.

5) Mezitím smíchejte tuňáka a kukuřici a podle chuti osolte.

6) Těsto potřete zakysanou smetanou, na ni rozprostřete směs, posypte sýrem a pečte dalších 10–15 minut.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Koláč z listového těsta s tuňákem a kukuřicí

Hlavní chod Velmi snadné Česká Moučníky a koláče Pečení Kukuřice Magazín 7/2012
Průměrné hodnocení 4 (22)

Tip do kuchyně

 

Podávejte ještě teplé. Výborný je koláč ale i za studena.

Co budete potřebovat

320 g listového těsta
1 konzerva tuňáka
325g konzerva kukuřice
sůl
3 lžíce zakysané smetany
50 g čedaru

Jak na to?

Vyzkoušejte velmi jednoduchý recept na slaný koláč z listového těsta s tuňákem a kukuřicí.

1) Troubu předehřejte na 220 °C.

2) Listové těsto rozválejte na pečicím papíře a přeneste na plech.

3) Konce mírně zarolujte dovnitř, abyste vytvořili okraj.

4) Těsto po celé ploše propíchejte vidličkou a dejte na 10–15 minut zapéct do trouby.

5) Mezitím smíchejte tuňáka a kukuřici a podle chuti osolte.

6) Těsto potřete zakysanou smetanou, na ni rozprostřete směs, posypte sýrem a pečte dalších 10–15 minut.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Grilované kukuřičné klasy
Grilované kukuřičné klasy
Grilované kukuřičné klasy
Grilované kukuřičné klasy
Pikantní salát s fazolemi a...
Pikantní salát s fazolemi a...
Pikantní salát s fazolemi a...
Pikantní salát s fazolemi a...
Polentový chléb s kukuřicí a...
Polentový chléb s kukuřicí a...
Polentový chléb s kukuřicí a...
Polentový chléb s kukuřicí a...
Kukuřičná kaše s parmazánem
Kukuřičná kaše s parmazánem
Kukuřičná kaše s parmazánem
Kukuřičná kaše s parmazánem

Inspirujte se podobnými recepty