×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Kofty na grilu s bulgurem

Co budete potřebovat

720 g výrobku z mletého hovězího masa
svazek jarní cibulky
2 stroužky česneku
sůl
100 g sýru Feta
hrst hladkolisté petržele
hrst máty
1 lžička mletého římského kmínu
olej

Jak na to?

Mleté maso promíchejte s nakrájenými cibulkami, česnekem utřeným se solí, nadrobenou fetou, nasekanými bylinkami a římským kmínem.
Vytvarujte oválné sedmicentimetrové bochánky a dejte alespoň na půl hodiny odležet do lednice. Napíchněte na grilovací jehly, potřete olejem a opečte na rozpáleném grilu.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kofty na grilu s bulgurem

Hlavní chod Velmi snadné Maso Grilování Magazín 5/2018
Průměrné hodnocení 5 (1)
Mleté maso na grilu chce při pečení trochu cviku, ale výsledek stojí za to. Pro snadnější manipulaci použijte silné grilovací jehly nebo dvě špejle a nezapomeňte před grilováním potřít kofty trochou oleje.

Co budete potřebovat

720 g výrobku z mletého hovězího masa
svazek jarní cibulky
2 stroužky česneku
sůl
100 g sýru Feta
hrst hladkolisté petržele
hrst máty
1 lžička mletého římského kmínu
olej

Jak na to?

Mleté maso promíchejte s nakrájenými cibulkami, česnekem utřeným se solí, nadrobenou fetou, nasekanými bylinkami a římským kmínem.
Vytvarujte oválné sedmicentimetrové bochánky a dejte alespoň na půl hodiny odležet do lednice. Napíchněte na grilovací jehly, potřete olejem a opečte na rozpáleném grilu.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!
MARINADY