Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Kofty na grilu s bulgurem

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka...
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými...
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Kofty na grilu s bulgurem

Co budete potřebovat

720 g výrobku z mletého hovězího masa
svazek jarní cibulky
2 stroužky česneku
sůl
100 g sýru Feta
hrst hladkolisté petržele
hrst máty
1 lžička mletého římského kmínu
olej

Jak na to?

Mleté maso promíchejte s nakrájenými cibulkami, česnekem utřeným se solí, nadrobenou fetou, nasekanými bylinkami a římským kmínem.
Vytvarujte oválné sedmicentimetrové bochánky a dejte alespoň na půl hodiny odležet do lednice. Napíchněte na grilovací jehly, potřete olejem a opečte na rozpáleném grilu.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kofty na grilu s bulgurem

Hlavní chod Velmi snadné Maso Grilování Máta , Petržel kadeřavá Magazín 5/2018 Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 5 (1)
Mleté maso na grilu chce při pečení trochu cviku, ale výsledek stojí za to. Pro snadnější manipulaci použijte silné grilovací jehly nebo dvě špejle a nezapomeňte před grilováním potřít kofty trochou oleje.

Co budete potřebovat

720 g výrobku z mletého hovězího masa
svazek jarní cibulky
2 stroužky česneku
sůl
100 g sýru Feta
hrst hladkolisté petržele
hrst máty
1 lžička mletého římského kmínu
olej

Jak na to?

Mleté maso promíchejte s nakrájenými cibulkami, česnekem utřeným se solí, nadrobenou fetou, nasekanými bylinkami a římským kmínem.
Vytvarujte oválné sedmicentimetrové bochánky a dejte alespoň na půl hodiny odležet do lednice. Napíchněte na grilovací jehly, potřete olejem a opečte na rozpáleném grilu.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Inspirujte se podobnými recepty