Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít
Kofty na grilu s bulgurem

Kofty na grilu s bulgurem

Mleté maso na grilu chce při pečení trochu cviku, ale výsledek stojí za to. Pro snadnější manipulaci použijte silné grilovací jehly nebo dvě špejle a nezapomeňte před grilováním potřít kofty trochou oleje.

Ingredience

720 g výrobku z mletého hovězího masa
svazek jarní cibulky
2 stroužky česneku
sůl
100 g sýru Feta
hrst hladkolisté petržele
hrst máty
1 lžička mletého římského kmínu
olej

Postup přípravy

Mleté maso promíchejte s nakrájenými cibulkami, česnekem utřeným se solí, nadrobenou fetou, nasekanými bylinkami a římským kmínem.
Vytvarujte oválné sedmicentimetrové bochánky a dejte alespoň na půl hodiny odležet do lednice. Napíchněte na grilovací jehly, potřete olejem a opečte na rozpáleném grilu.

Pomohl vám recept?
1hodnocení5

Další videorecepty