×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Klobásky se šalotkovou omáčkou a kaší

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná...
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Květáková krémová polévka
Květáková krémová...
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda

Klobásky se šalotkovou omáčkou a kaší

Co budete potřebovat

80 ml olivového oleje AQ
200 g šalotek, nakrájených na velmi tenká kolečka
1 lžíce hladké mouky
125 ml červeného vína
2 větvičky tymiánu AQ
1 bobkový list
370 ml hovězího vývaru
1 lžíce dijonské hořčice
1 balení bramborové kaše AQ
zelené fazolky AQ
1 lžíce másla
12 vepřových nebo hovězích grilovacích klobásek

Jak na to?

Dvě lžíce olivového oleje rozehřejte v hrnci se širokým dnem, přidejte tence pokrájené šalotky a za stálého míchání opékejte pět minut, dokud nezměknou. Přisypte mouku, zamíchejte, vlijte víno, přidejte tymián a bobkový list a nakonec i silný hovězí vývar. Přiveďte k varu, snižte plamen a nechte pár minut probublávat, aby se omáčka zredukovala. Vmíchejte hořčici a udržujte teplé. Kaši připravte podle návodu na obalu, fazolky na pět minut ponořte do vroucí vody, pak je zchlaďte pod studenou vodou a smíchejte s máslem. Zbývající olivový olej rozpalte v pánvi a ze všech stran na něm opečte klobásky. Servírujte dohromady: kaši, klobásky i fazolky přelité šalotkovou omáčkou





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Klobásky se šalotkovou omáčkou a kaší

Hlavní chod Snadné Česká Tymián Magazín 11/2010
(0)

Co budete potřebovat

80 ml olivového oleje AQ
200 g šalotek, nakrájených na velmi tenká kolečka
1 lžíce hladké mouky
125 ml červeného vína
2 větvičky tymiánu AQ
1 bobkový list
370 ml hovězího vývaru
1 lžíce dijonské hořčice
1 balení bramborové kaše AQ
zelené fazolky AQ
1 lžíce másla
12 vepřových nebo hovězích grilovacích klobásek

Jak na to?

Dvě lžíce olivového oleje rozehřejte v hrnci se širokým dnem, přidejte tence pokrájené šalotky a za stálého míchání opékejte pět minut, dokud nezměknou. Přisypte mouku, zamíchejte, vlijte víno, přidejte tymián a bobkový list a nakonec i silný hovězí vývar. Přiveďte k varu, snižte plamen a nechte pár minut probublávat, aby se omáčka zredukovala. Vmíchejte hořčici a udržujte teplé. Kaši připravte podle návodu na obalu, fazolky na pět minut ponořte do vroucí vody, pak je zchlaďte pod studenou vodou a smíchejte s máslem. Zbývající olivový olej rozpalte v pánvi a ze všech stran na něm opečte klobásky. Servírujte dohromady: kaši, klobásky i fazolky přelité šalotkovou omáčkou

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda

Inspirujte se podobnými recepty