×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Klasická anglická snídaně

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové...
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Klasická anglická snídaně

Co budete potřebovat

8 tenkých plátků vepřového boku
1 hrst žampionů
4 keříková rajčata
sůl a pepř
1 konzerva fazolí v rajčatové omáčce
8 plátků toastového chleba
2 lžičky másla
4 vejce

Jak na to?

Na velkou pánev naskládejte vepřový bok a opečte ho z obou stran dokřupava. Jakmile je hotový, přesuňte ho do trouby a udržujte v teple. Žampiony očistěte, podle toho, jak jsou velké, je rozkrojte na poloviny či čtvrtiny a dejte restovat do výpeku z vepřového boku. Rajčata rozkrojte na poloviny a řeznou stranou položte do pánve k žampionům, po třech minutách je otočte a pečte ještě minutu až dvě z druhé strany. Dochuťte je solí a pepřem, stejně tak žampiony. Než se zelenina a houby opečou, vyklopte do kastrůlku fazole a nechte je prohřát. Plátky chleba opečte v toastovači nebo v troubě pod grilem. Nakonec si nechte vejce. Žampiony a rajčata přendejte na talíře, pánev vytřete papírovou utěrkou a rozpusťte v ní máslo. Rozklepněte vejce tak, abyste neporušili žloutky, a smažte je, dokud nebudou bílky pevné, ale žloutky stále ještě tekuté. Osolte je, opepřete a přesuňte na talíře. Přidejte vepřový bok, fazole, opečené toasty a noste na stůl.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Klasická anglická snídaně

Snídaně Velmi snadné Chuťovky Tip týdne
Průměrné hodnocení 5 (1)

Inspirujte se zdravými recepty

Co budete potřebovat

8 tenkých plátků vepřového boku
1 hrst žampionů
4 keříková rajčata
sůl a pepř
1 konzerva fazolí v rajčatové omáčce
8 plátků toastového chleba
2 lžičky másla
4 vejce

Jak na to?

Na velkou pánev naskládejte vepřový bok a opečte ho z obou stran dokřupava. Jakmile je hotový, přesuňte ho do trouby a udržujte v teple. Žampiony očistěte, podle toho, jak jsou velké, je rozkrojte na poloviny či čtvrtiny a dejte restovat do výpeku z vepřového boku. Rajčata rozkrojte na poloviny a řeznou stranou položte do pánve k žampionům, po třech minutách je otočte a pečte ještě minutu až dvě z druhé strany. Dochuťte je solí a pepřem, stejně tak žampiony. Než se zelenina a houby opečou, vyklopte do kastrůlku fazole a nechte je prohřát. Plátky chleba opečte v toastovači nebo v troubě pod grilem. Nakonec si nechte vejce. Žampiony a rajčata přendejte na talíře, pánev vytřete papírovou utěrkou a rozpusťte v ní máslo. Rozklepněte vejce tak, abyste neporušili žloutky, a smažte je, dokud nebudou bílky pevné, ale žloutky stále ještě tekuté. Osolte je, opepřete a přesuňte na talíře. Přidejte vepřový bok, fazole, opečené toasty a noste na stůl.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Inspirujte se podobnými recepty