Klasická anglická snídaně
Co budete potřebovat
Jak na to?
Na velkou pánev naskládejte vepřový bok a opečte ho z obou stran dokřupava. Jakmile je hotový, přesuňte ho do trouby a udržujte v teple. Žampiony očistěte, podle toho, jak jsou velké, je rozkrojte na poloviny či čtvrtiny a dejte restovat do výpeku z vepřového boku. Rajčata rozkrojte na poloviny a řeznou stranou položte do pánve k žampionům, po třech minutách je otočte a pečte ještě minutu až dvě z druhé strany. Dochuťte je solí a pepřem, stejně tak žampiony. Než se zelenina a houby opečou, vyklopte do kastrůlku fazole a nechte je prohřát. Plátky chleba opečte v toastovači nebo v troubě pod grilem. Nakonec si nechte vejce. Žampiony a rajčata přendejte na talíře, pánev vytřete papírovou utěrkou a rozpusťte v ní máslo. Rozklepněte vejce tak, abyste neporušili žloutky, a smažte je, dokud nebudou bílky pevné, ale žloutky stále ještě tekuté. Osolte je, opepřete a přesuňte na talíře. Přidejte vepřový bok, fazole, opečené toasty a noste na stůl.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Co budete potřebovat
Jak na to?
Na velkou pánev naskládejte vepřový bok a opečte ho z obou stran dokřupava. Jakmile je hotový, přesuňte ho do trouby a udržujte v teple. Žampiony očistěte, podle toho, jak jsou velké, je rozkrojte na poloviny či čtvrtiny a dejte restovat do výpeku z vepřového boku. Rajčata rozkrojte na poloviny a řeznou stranou položte do pánve k žampionům, po třech minutách je otočte a pečte ještě minutu až dvě z druhé strany. Dochuťte je solí a pepřem, stejně tak žampiony. Než se zelenina a houby opečou, vyklopte do kastrůlku fazole a nechte je prohřát. Plátky chleba opečte v toastovači nebo v troubě pod grilem. Nakonec si nechte vejce. Žampiony a rajčata přendejte na talíře, pánev vytřete papírovou utěrkou a rozpusťte v ní máslo. Rozklepněte vejce tak, abyste neporušili žloutky, a smažte je, dokud nebudou bílky pevné, ale žloutky stále ještě tekuté. Osolte je, opepřete a přesuňte na talíře. Přidejte vepřový bok, fazole, opečené toasty a noste na stůl.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio