Kefírová buchta
Ingredience
100 g | polohrubé mouky |
250 g | hladké mouky BASIC |
120 g | cukru krupice |
1 | lžíce sody |
2 | lžíce kakaa |
200 ml | oleje BASIC |
500 ml | kefírového mléka BASIC |
1 | vejce BASIC |
Na polevu: | |
---|---|
200 g | zakysané smetany |
100 g | hořké čokolády BASIC |
Postup přípravy
Do mísy nasypte obě mouky, cukr, sodu a kakao a dobře promíchejte, aby nikde nezbyly hrudky kakaa. Teprve pak přimíchejte olej, kefír a vejce. Vzniklé těsto nalijte na plech vyložený pečicím papírem. V troubě vyhřáté na 180 °C pečte okolo 20 minut. Čokoládu nechte rozpustit ve vodní lázni, smíchejte se smetanou a rozetřete na vychladlý moučník. Podávejte nakrájené na kostičky.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY