Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.

Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Kedlubnový salát se zakysanou smetanou

Další recepty a články

Jahodovošpenátový salát s...
Jahodovošpenátový...
Jahodovošpenátový salát s...
Jahodovošpenátový salát s...
Středomořský salát s olivami a...
Středomořský salát s...
Středomořský salát s olivami a...
Středomořský salát s olivami a...
Řecký salát s lilkem a...
Řecký salát s lilkem...
Řecký salát s lilkem a...
Řecký salát s lilkem a...
Bio salát z quinoy s opečeným...
Bio salát z quinoy s...
Bio salát z quinoy s opečeným...
Bio salát z quinoy s opečeným...

Kedlubnový salát se zakysanou smetanou

Co budete potřebovat

2 kedlubny
1⁄2 okurky
5 snítek čerstvého kopru
1 stroužek česneku
100 g zakysané smetany NP Bio
sůl
mletý barevný pepř
1⁄2 citronu
1 lžíce olivového oleje
1⁄4 jarní cibulky
čerstvá petrželka kudrnka

Jak na to?

1. Očištěné kedlubny a okurky nakrájejte na velmi tenká kolečka. Omyté 4 snítky kopru nakrájejte najemno a oloupaný česnek prolisujte. Vše ve větší míse promíchejte se smetanou, solí, pepřem, citronovou šťávou a olejem. Dejte odležet do lednice na 60 minut.

2. Salát podávejte ozdobený kolečky omyté jarní cibulky, čerstvou petrželkou a koprem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kedlubnový salát se zakysanou smetanou

Salát Velmi snadné Saláty Vegetariánské Bezlepkové Magazín 4/2021 Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 4 (2)

Co budete potřebovat

2 kedlubny
1⁄2 okurky
5 snítek čerstvého kopru
1 stroužek česneku
100 g zakysané smetany NP Bio
sůl
mletý barevný pepř
1⁄2 citronu
1 lžíce olivového oleje
1⁄4 jarní cibulky
čerstvá petrželka kudrnka

Jak na to?

1. Očištěné kedlubny a okurky nakrájejte na velmi tenká kolečka. Omyté 4 snítky kopru nakrájejte najemno a oloupaný česnek prolisujte. Vše ve větší míse promíchejte se smetanou, solí, pepřem, citronovou šťávou a olejem. Dejte odležet do lednice na 60 minut.

2. Salát podávejte ozdobený kolečky omyté jarní cibulky, čerstvou petrželkou a koprem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Jahodovošpenátový salát s...
Jahodovošpenátový salát s...
Jahodovošpenátový salát s...
Jahodovošpenátový salát s...
Středomořský salát s olivami a...
Středomořský salát s olivami a...
Středomořský salát s olivami a...
Středomořský salát s olivami a...
Řecký salát s lilkem a...
Řecký salát s lilkem a...
Řecký salát s lilkem a...
Řecký salát s lilkem a...
Bio salát z quinoy s opečeným...
Bio salát z quinoy s opečeným...
Bio salát z quinoy s opečeným...
Bio salát z quinoy s opečeným...

Inspirujte se podobnými recepty