Kedlubnový salát se zakysanou smetanou
Ingredience
2 | kedlubny |
1⁄2 | okurky |
5 | snítek čerstvého kopru |
1 | stroužek česneku |
100 g | zakysané smetany NP Bio |
sůl | |
mletý barevný pepř | |
1⁄2 | citronu |
1 | lžíce olivového oleje |
1⁄4 | jarní cibulky |
čerstvá petrželka kudrnka |
Postup přípravy
1. Očištěné kedlubny a okurky nakrájejte na velmi tenká kolečka. Omyté 4 snítky kopru nakrájejte najemno a oloupaný česnek prolisujte. Vše ve větší míse promíchejte se smetanou, solí, pepřem, citronovou šťávou a olejem. Dejte odležet do lednice na 60 minut.
2. Salát podávejte ozdobený kolečky omyté jarní cibulky, čerstvou petrželkou a koprem.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY