×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Kedlubnové bramboráčky s koprovým dipem

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem

Kedlubnové bramboráčky s koprovým dipem

Co budete potřebovat

4 kedlubny
2–3 stroužky česneku
1 lžička soli
4 vejce
1 lžíce hladké mouky
3 lžíce strouhanky
rostlinný olej na smažení
dip
200 g bezlaktózové zakysané smetany Nature´s Promise
2 lžíce čerstvého kopru
špetka soli

Jak na to?

Z kedluben odstraňte listy a slupku, nastrouhejte na hrubém struhadle a vymačkejte vodu. Přidejte česnek utřený se solí, vejce a propracujte s moukou a strouhankou na lepivé těsto.
Na pánvi rozehřejte olej na smažení a lžící na něj nanášejte kedlubnovou hmotu. Na jeden bramboráček stačí větší polévková lžíce – lepší je dělat menší, aby se dobře obracely. Opékejte pár minut po každé straně a poté odložte na kuchyňskou papírovou utěrku, aby se odsál přebytečný tuk.
Hotové bramboráčky podávejte hned zatepla s dipem, který jednoduše připravíte smícháním zakysané smetany s nasekaným čerstvým koprem a špetkou soli.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kedlubnové bramboráčky s koprovým dipem

Hlavní chod Velmi snadné Něco lehkého Vegetariánské Bez laktózy Magazín 3/2018 Počet porcí: 4
(0)
Zeleninové bramboráčky se hodí jako hlavní chod i jako chuťovka k uzobávání na večer.

Co budete potřebovat

4 kedlubny
2–3 stroužky česneku
1 lžička soli
4 vejce
1 lžíce hladké mouky
3 lžíce strouhanky
rostlinný olej na smažení
dip
200 g bezlaktózové zakysané smetany Nature´s Promise
2 lžíce čerstvého kopru
špetka soli

Jak na to?

Z kedluben odstraňte listy a slupku, nastrouhejte na hrubém struhadle a vymačkejte vodu. Přidejte česnek utřený se solí, vejce a propracujte s moukou a strouhankou na lepivé těsto.
Na pánvi rozehřejte olej na smažení a lžící na něj nanášejte kedlubnovou hmotu. Na jeden bramboráček stačí větší polévková lžíce – lepší je dělat menší, aby se dobře obracely. Opékejte pár minut po každé straně a poté odložte na kuchyňskou papírovou utěrku, aby se odsál přebytečný tuk.
Hotové bramboráčky podávejte hned zatepla s dipem, který jednoduše připravíte smícháním zakysané smetany s nasekaným čerstvým koprem a špetkou soli.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem

Inspirujte se podobnými recepty