×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Kedlubnové bramboráčky s koprovým dipem

Další recepty a články

Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s...
Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak

Kedlubnové bramboráčky s koprovým dipem

Co budete potřebovat

4 kedlubny
2–3 stroužky česneku
1 lžička soli
4 vejce
1 lžíce hladké mouky
3 lžíce strouhanky
rostlinný olej na smažení
dip
200 g bezlaktózové zakysané smetany Nature´s Promise
2 lžíce čerstvého kopru
špetka soli

Jak na to?

Z kedluben odstraňte listy a slupku, nastrouhejte na hrubém struhadle a vymačkejte vodu. Přidejte česnek utřený se solí, vejce a propracujte s moukou a strouhankou na lepivé těsto.
Na pánvi rozehřejte olej na smažení a lžící na něj nanášejte kedlubnovou hmotu. Na jeden bramboráček stačí větší polévková lžíce – lepší je dělat menší, aby se dobře obracely. Opékejte pár minut po každé straně a poté odložte na kuchyňskou papírovou utěrku, aby se odsál přebytečný tuk.
Hotové bramboráčky podávejte hned zatepla s dipem, který jednoduše připravíte smícháním zakysané smetany s nasekaným čerstvým koprem a špetkou soli.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kedlubnové bramboráčky s koprovým dipem

Hlavní chod Velmi snadné Něco lehkého Vegetariánské Bez laktózy Magazín 3/2018
(0)
Zeleninové bramboráčky se hodí jako hlavní chod i jako chuťovka k uzobávání na večer.

Co budete potřebovat

4 kedlubny
2–3 stroužky česneku
1 lžička soli
4 vejce
1 lžíce hladké mouky
3 lžíce strouhanky
rostlinný olej na smažení
dip
200 g bezlaktózové zakysané smetany Nature´s Promise
2 lžíce čerstvého kopru
špetka soli

Jak na to?

Z kedluben odstraňte listy a slupku, nastrouhejte na hrubém struhadle a vymačkejte vodu. Přidejte česnek utřený se solí, vejce a propracujte s moukou a strouhankou na lepivé těsto.
Na pánvi rozehřejte olej na smažení a lžící na něj nanášejte kedlubnovou hmotu. Na jeden bramboráček stačí větší polévková lžíce – lepší je dělat menší, aby se dobře obracely. Opékejte pár minut po každé straně a poté odložte na kuchyňskou papírovou utěrku, aby se odsál přebytečný tuk.
Hotové bramboráčky podávejte hned zatepla s dipem, který jednoduše připravíte smícháním zakysané smetany s nasekaným čerstvým koprem a špetkou soli.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak

Inspirujte se podobnými recepty