Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.


Albert ČR
Recept Kapří pepřenky

Inspirujte se podobnými recepty

Nepečené kuličky z kokosové...
Nepečené kuličky z...
Nepečené kuličky z kokosové...
Nepečené kuličky z kokosové...
Podkrkonošský hubník nasladko
Podkrkonošský hubník...
Podkrkonošský hubník nasladko
Podkrkonošský hubník nasladko
Plněné pečené brambory
Plněné pečené...
Plněné pečené brambory
Plněné pečené brambory
Vepřový řízek v těstíčku
Vepřový řízek v...
Vepřový řízek v těstíčku
Vepřový řízek v těstíčku

Kapří pepřenky

Co budete potřebovat

6 filetů kapra
4,5 lžíce soli
150 ml octa
950 ml vody
2 lžíce cukru krupice
3 ks černého pepře
3 ks nového koření
2 ks bobkových listů
3 cibule
75 g sterilované zeleniny (směs hrášku, mrkve, papriky)
6 lžic slunečnicového oleje
½ lžičky mletého černého pepře

Jak na to?

1. Filety nakrájejte na proužky, vložte do cedníku, properte pod studenou vodou a nechte okapat.

2. Připravenou rybu dejte do mísy a posypte třemi lžícemi soli, promíchejte a nechte 3 hodiny odležet, nebo nejlépe přes noc.

3. Na nálev smíchejte 50 ml octa se 750 ml převařené vody, přidejte 1 lžíci soli, 1 lžíci cukru, 3 kuličky černého pepře, nového koření a bobkové listy.

4. Odležené ryby propláchněte, nechte okapat, maso vložte do zavařovacích sklenic a zalijte studeným nálevem, uzavřete víčkem a nechte v lednici 5 dní odležet.

5. Po pěti dnech ryby proceďte a nechte okapat.

6. Oloupané cibule nakrájejte na plátky, přidejte slitou sterilovanou zeleninu a filety. Vše smíchejte a ochuťte pepřem.

7. Smíchejte spolu olej, 1 lžíci cukru, 1 lžičku soli, pepř, 200 ml vody a 100 ml octa. Směs ryb a zeleniny dejte do čistých zavařovacích sklenic a zalijte připraveným nálevem. Pepřenky nechte ještě 2 dny odležet.  





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kapří pepřenky

Snadné Chuťovky Vánoce Bezlepkové Bez laktózy Magazín 12/2020 Počet porcí: 2× 350 ml
(0)
Stejně jako každý rok se můžete i letos těšit na nabídku českého kapra v našich obchodech. Kapři v Albertu pochází výhradně z českých rybníků od Rybářství Třeboň a Rybářství Chlumec nad Cidlinou.

Co budete potřebovat

6 filetů kapra
4,5 lžíce soli
150 ml octa
950 ml vody
2 lžíce cukru krupice
3 ks černého pepře
3 ks nového koření
2 ks bobkových listů
3 cibule
75 g sterilované zeleniny (směs hrášku, mrkve, papriky)
6 lžic slunečnicového oleje
½ lžičky mletého černého pepře

Jak na to?

1. Filety nakrájejte na proužky, vložte do cedníku, properte pod studenou vodou a nechte okapat.

2. Připravenou rybu dejte do mísy a posypte třemi lžícemi soli, promíchejte a nechte 3 hodiny odležet, nebo nejlépe přes noc.

3. Na nálev smíchejte 50 ml octa se 750 ml převařené vody, přidejte 1 lžíci soli, 1 lžíci cukru, 3 kuličky černého pepře, nového koření a bobkové listy.

4. Odležené ryby propláchněte, nechte okapat, maso vložte do zavařovacích sklenic a zalijte studeným nálevem, uzavřete víčkem a nechte v lednici 5 dní odležet.

5. Po pěti dnech ryby proceďte a nechte okapat.

6. Oloupané cibule nakrájejte na plátky, přidejte slitou sterilovanou zeleninu a filety. Vše smíchejte a ochuťte pepřem.

7. Smíchejte spolu olej, 1 lžíci cukru, 1 lžičku soli, pepř, 200 ml vody a 100 ml octa. Směs ryb a zeleniny dejte do čistých zavařovacích sklenic a zalijte připraveným nálevem. Pepřenky nechte ještě 2 dny odležet.  

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Nepečené kuličky z kokosové...
Nepečené kuličky z...
Nepečené kuličky z kokosové...
Nepečené kuličky z kokosové...
Podkrkonošský hubník nasladko
Podkrkonošský hubník...
Podkrkonošský hubník nasladko
Podkrkonošský hubník nasladko
Plněné pečené brambory
Plněné pečené...
Plněné pečené brambory
Plněné pečené brambory
Vepřový řízek v těstíčku
Vepřový řízek v...
Vepřový řízek v těstíčku
Vepřový řízek v těstíčku

Inspirujte se podobnými recepty