Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.

Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Kapří pepřenky

Inspirujte se podobnými recepty

Medové trubičky
Medové trubičky
Medové trubičky
Medové trubičky
Kapr pečený na slanině s...
Kapr pečený na...
Kapr pečený na slanině s...
Kapr pečený na slanině s...
Kapr na modro
Kapr na modro
Kapr na modro
Kapr na modro
Rolování maki sushi základní...
Rolování maki sushi...
Rolování maki sushi základní...
Rolování maki sushi základní...

Kapří pepřenky

Co budete potřebovat

6 filetů kapra
4,5 lžíce soli
150 ml octa
950 ml vody
2 lžíce cukru krupice
3 ks černého pepře
3 ks nového koření
2 ks bobkových listů
3 cibule
75 g sterilované zeleniny (směs hrášku, mrkve, papriky)
6 lžic slunečnicového oleje
½ lžičky mletého černého pepře

Jak na to?

1. Filety nakrájejte na proužky, vložte do cedníku, properte pod studenou vodou a nechte okapat.

2. Připravenou rybu dejte do mísy a posypte třemi lžícemi soli, promíchejte a nechte 3 hodiny odležet, nebo nejlépe přes noc.

3. Na nálev smíchejte 50 ml octa se 750 ml převařené vody, přidejte 1 lžíci soli, 1 lžíci cukru, 3 kuličky černého pepře, nového koření a bobkové listy.

4. Odležené ryby propláchněte, nechte okapat, maso vložte do zavařovacích sklenic a zalijte studeným nálevem, uzavřete víčkem a nechte v lednici 5 dní odležet.

5. Po pěti dnech ryby proceďte a nechte okapat.

6. Oloupané cibule nakrájejte na plátky, přidejte slitou sterilovanou zeleninu a filety. Vše smíchejte a ochuťte pepřem.

7. Smíchejte spolu olej, 1 lžíci cukru, 1 lžičku soli, pepř, 200 ml vody a 100 ml octa. Směs ryb a zeleniny dejte do čistých zavařovacích sklenic a zalijte připraveným nálevem. Pepřenky nechte ještě 2 dny odležet.  





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kapří pepřenky

Snadné Chuťovky Vánoce Bezlepkové Bez laktózy Magazín 12/2020 Počet porcí: 2× 350 ml
(0)
Stejně jako každý rok se můžete i letos těšit na nabídku českého kapra v našich obchodech. Kapři v Albertu pochází výhradně z českých rybníků od Rybářství Třeboň a Rybářství Chlumec nad Cidlinou.

Co budete potřebovat

6 filetů kapra
4,5 lžíce soli
150 ml octa
950 ml vody
2 lžíce cukru krupice
3 ks černého pepře
3 ks nového koření
2 ks bobkových listů
3 cibule
75 g sterilované zeleniny (směs hrášku, mrkve, papriky)
6 lžic slunečnicového oleje
½ lžičky mletého černého pepře

Jak na to?

1. Filety nakrájejte na proužky, vložte do cedníku, properte pod studenou vodou a nechte okapat.

2. Připravenou rybu dejte do mísy a posypte třemi lžícemi soli, promíchejte a nechte 3 hodiny odležet, nebo nejlépe přes noc.

3. Na nálev smíchejte 50 ml octa se 750 ml převařené vody, přidejte 1 lžíci soli, 1 lžíci cukru, 3 kuličky černého pepře, nového koření a bobkové listy.

4. Odležené ryby propláchněte, nechte okapat, maso vložte do zavařovacích sklenic a zalijte studeným nálevem, uzavřete víčkem a nechte v lednici 5 dní odležet.

5. Po pěti dnech ryby proceďte a nechte okapat.

6. Oloupané cibule nakrájejte na plátky, přidejte slitou sterilovanou zeleninu a filety. Vše smíchejte a ochuťte pepřem.

7. Smíchejte spolu olej, 1 lžíci cukru, 1 lžičku soli, pepř, 200 ml vody a 100 ml octa. Směs ryb a zeleniny dejte do čistých zavařovacích sklenic a zalijte připraveným nálevem. Pepřenky nechte ještě 2 dny odležet.  

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Medové trubičky
Medové trubičky
Medové trubičky
Medové trubičky
Kapr pečený na slanině s...
Kapr pečený na...
Kapr pečený na slanině s...
Kapr pečený na slanině s...
Kapr na modro
Kapr na modro
Kapr na modro
Kapr na modro
Rolování maki sushi základní...
Rolování maki sushi...
Rolování maki sushi základní...
Rolování maki sushi základní...

Inspirujte se podobnými recepty