
Kapr z kýty s bramborovými sněhuláky
Postup přípravy
Vepřového kapříka z kýty, kterého koupíte v našich prodejnách, pokapejte citronovou šťávou, osolte a potřete smetanou. Nechte pár hodin odležet v lednici, aby se smetana vsákla. Pak její zbytky otřete, maso obalte v trojobalu – do strouhanky vmíchejte petrželku – a osmažte na másle se sádlem.
Bramborové sněhuláky osušte a opečte v rozpáleném tuku. Hotové osolte a podávejte s „kaprem“.
Pomohl vám recept?
1hodnocení1
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod