×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Kapr z kýty s bramborovými sněhuláky

Inspirujte se podobnými recepty

Sirup na grog i svařené víno
Sirup na grog i...
Sirup na grog i svařené víno
Sirup na grog i svařené víno
Tmavé linecké se slaným...
Tmavé linecké se...
Tmavé linecké se slaným...
Tmavé linecké se slaným...
Perníčky
Perníčky
Perníčky
Perníčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky

Kapr z kýty s bramborovými sněhuláky

Co budete potřebovat

1 vepřový kapřík z kýty
sůl, citronová šťáva
2 lžíce zakysané smetany
1 vejce
1 lžíce hladké mouky
2 lžíce strouhanky
1 lžička petrželky, nasekané
1 lžíce másla
1 lžíce sádla
1 balíček chlazených bramborových sněhuláků
olej na smažení

Jak na to?

Vepřového kapříka z kýty, kterého koupíte v našich prodejnách, pokapejte citronovou šťávou, osolte a potřete smetanou. Nechte pár hodin odležet v lednici, aby se smetana vsákla. Pak její zbytky otřete, maso obalte v trojobalu – do strouhanky vmíchejte petrželku – a osmažte na másle se sádlem.

Bramborové sněhuláky osušte a opečte v rozpáleném tuku. Hotové osolte a podávejte s „kaprem“.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kapr z kýty s bramborovými sněhuláky

Hlavní chod Velmi snadné Vánoce Ája slaví Vánoce Magazín 12/2016 Počet porcí: na 1 porci
(0)

Co budete potřebovat

1 vepřový kapřík z kýty
sůl, citronová šťáva
2 lžíce zakysané smetany
1 vejce
1 lžíce hladké mouky
2 lžíce strouhanky
1 lžička petrželky, nasekané
1 lžíce másla
1 lžíce sádla
1 balíček chlazených bramborových sněhuláků
olej na smažení

Jak na to?

Vepřového kapříka z kýty, kterého koupíte v našich prodejnách, pokapejte citronovou šťávou, osolte a potřete smetanou. Nechte pár hodin odležet v lednici, aby se smetana vsákla. Pak její zbytky otřete, maso obalte v trojobalu – do strouhanky vmíchejte petrželku – a osmažte na másle se sádlem.

Bramborové sněhuláky osušte a opečte v rozpáleném tuku. Hotové osolte a podávejte s „kaprem“.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Inspirujte se podobnými recepty

Sirup na grog i svařené víno
Sirup na grog i...
Sirup na grog i svařené víno
Sirup na grog i svařené víno
Tmavé linecké se slaným...
Tmavé linecké se...
Tmavé linecké se slaným...
Tmavé linecké se slaným...
Perníčky
Perníčky
Perníčky
Perníčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky

Inspirujte se podobnými recepty