×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Kapr z kýty s bramborovými sněhuláky

Inspirujte se podobnými recepty

Tmavé linecké se slaným...
Tmavé linecké se...
Tmavé linecké se slaným...
Tmavé linecké se slaným...
Nepečené kuličky z kokosové...
Nepečené kuličky z...
Nepečené kuličky z kokosové...
Nepečené kuličky z kokosové...
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Vinná klobása a lehký...
Vinná klobása a...
Vinná klobása a lehký...
Vinná klobása a lehký...

Kapr z kýty s bramborovými sněhuláky

Co budete potřebovat

1 vepřový kapřík z kýty
sůl, citronová šťáva
2 lžíce zakysané smetany
1 vejce
1 lžíce hladké mouky
2 lžíce strouhanky
1 lžička petrželky, nasekané
1 lžíce másla
1 lžíce sádla
1 balíček chlazených bramborových sněhuláků
olej na smažení

Jak na to?

Vepřového kapříka z kýty, kterého koupíte v našich prodejnách, pokapejte citronovou šťávou, osolte a potřete smetanou. Nechte pár hodin odležet v lednici, aby se smetana vsákla. Pak její zbytky otřete, maso obalte v trojobalu – do strouhanky vmíchejte petrželku – a osmažte na másle se sádlem.

Bramborové sněhuláky osušte a opečte v rozpáleném tuku. Hotové osolte a podávejte s „kaprem“.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kapr z kýty s bramborovými sněhuláky

Hlavní chod Velmi snadné Vánoce Ája slaví Vánoce , Petržel kadeřavá Magazín 12/2016 Počet porcí: na 1 porci
(0)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Co budete potřebovat

1 vepřový kapřík z kýty
sůl, citronová šťáva
2 lžíce zakysané smetany
1 vejce
1 lžíce hladké mouky
2 lžíce strouhanky
1 lžička petrželky, nasekané
1 lžíce másla
1 lžíce sádla
1 balíček chlazených bramborových sněhuláků
olej na smažení

Jak na to?

Vepřového kapříka z kýty, kterého koupíte v našich prodejnách, pokapejte citronovou šťávou, osolte a potřete smetanou. Nechte pár hodin odležet v lednici, aby se smetana vsákla. Pak její zbytky otřete, maso obalte v trojobalu – do strouhanky vmíchejte petrželku – a osmažte na másle se sádlem.

Bramborové sněhuláky osušte a opečte v rozpáleném tuku. Hotové osolte a podávejte s „kaprem“.

Inspirujte se podobnými recepty

Tmavé linecké se slaným...
Tmavé linecké se...
Tmavé linecké se slaným...
Tmavé linecké se slaným...
Nepečené kuličky z kokosové...
Nepečené kuličky z...
Nepečené kuličky z kokosové...
Nepečené kuličky z kokosové...
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Vinná klobása a lehký...
Vinná klobása a...
Vinná klobása a lehký...
Vinná klobása a lehký...

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019

V Albertu se snažíme mít pro vás vždy něco navíc.
Vyberte si u nás jednu z jedenácti bylinek nebo rostlinek a vypěstujte si jaro u vás doma.
Zjistěte, jak pěstovat u sebe v bytě a nejlépe využít v kuchyni

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s truhlíkem
sleva 45 %
15 bodů + 6490 bez bodů 11990

set samozavlažovacího truhlíku, substrátu a semínek dle výběru
pažitka / petržel / jahoda
rajče / máta / chili

Miniskleník
s ventilací
sleva 45 %
15 bodů + 11990 bez bodů 219

vytváří optimální prostředí pro vyseté a vzrůstající rostlinky.

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019