Od 27. 12. je omezena otevírací doba prodejen do 21:00 hod a zákaz prodeje vybraného zboží.
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

Bio v akci

V hypermarketech Albert nyní najdete Bio nabídku v extra katalogu. Zkuste to s Bio i vy!

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Kapr z kýty s bramborovými sněhuláky

Inspirujte se podobnými recepty

Marinovaný losos s červenou...
Marinovaný losos s...
Marinovaný losos s červenou...
Marinovaný losos s červenou...
Vinná klobása a lehký...
Vinná klobása a...
Vinná klobása a lehký...
Vinná klobása a lehký...
Steakové koření
Steakové koření
Steakové koření
Steakové koření
Červené čokoládové sušenky
Červené čokoládové...
Červené čokoládové sušenky
Červené čokoládové sušenky

Kapr z kýty s bramborovými sněhuláky

Co budete potřebovat

1 vepřový kapřík z kýty
sůl, citronová šťáva
2 lžíce zakysané smetany
1 vejce
1 lžíce hladké mouky
2 lžíce strouhanky
1 lžička petrželky, nasekané
1 lžíce másla
1 lžíce sádla
1 balíček chlazených bramborových sněhuláků
olej na smažení

Jak na to?

Vepřového kapříka z kýty, kterého koupíte v našich prodejnách, pokapejte citronovou šťávou, osolte a potřete smetanou. Nechte pár hodin odležet v lednici, aby se smetana vsákla. Pak její zbytky otřete, maso obalte v trojobalu – do strouhanky vmíchejte petrželku – a osmažte na másle se sádlem.

Bramborové sněhuláky osušte a opečte v rozpáleném tuku. Hotové osolte a podávejte s „kaprem“.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kapr z kýty s bramborovými sněhuláky

Hlavní chod Velmi snadné Vánoce Ája slaví Vánoce , Petržel kadeřavá Magazín 12/2016 Počet porcí: na 1 porci
(0)

Co budete potřebovat

1 vepřový kapřík z kýty
sůl, citronová šťáva
2 lžíce zakysané smetany
1 vejce
1 lžíce hladké mouky
2 lžíce strouhanky
1 lžička petrželky, nasekané
1 lžíce másla
1 lžíce sádla
1 balíček chlazených bramborových sněhuláků
olej na smažení

Jak na to?

Vepřového kapříka z kýty, kterého koupíte v našich prodejnách, pokapejte citronovou šťávou, osolte a potřete smetanou. Nechte pár hodin odležet v lednici, aby se smetana vsákla. Pak její zbytky otřete, maso obalte v trojobalu – do strouhanky vmíchejte petrželku – a osmažte na másle se sádlem.

Bramborové sněhuláky osušte a opečte v rozpáleném tuku. Hotové osolte a podávejte s „kaprem“.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Marinovaný losos s červenou...
Marinovaný losos s...
Marinovaný losos s červenou...
Marinovaný losos s červenou...
Vinná klobása a lehký...
Vinná klobása a...
Vinná klobása a lehký...
Vinná klobása a lehký...
Steakové koření
Steakové koření
Steakové koření
Steakové koření
Červené čokoládové sušenky
Červené čokoládové...
Červené čokoládové sušenky
Červené čokoládové sušenky

Inspirujte se podobnými recepty