Kapr z kýty s bramborovými sněhuláky
Ingredience
1 | vepřový kapřík z kýty |
sůl, citronová šťáva | |
2 | lžíce zakysané smetany |
1 | vejce |
1 | lžíce hladké mouky |
2 | lžíce strouhanky |
1 | lžička petrželky, nasekané |
1 | lžíce másla |
1 | lžíce sádla |
1 | balíček chlazených bramborových sněhuláků |
olej na smažení |
Postup přípravy
Vepřového kapříka z kýty, kterého koupíte v našich prodejnách, pokapejte citronovou šťávou, osolte a potřete smetanou. Nechte pár hodin odležet v lednici, aby se smetana vsákla. Pak její zbytky otřete, maso obalte v trojobalu – do strouhanky vmíchejte petrželku – a osmažte na másle se sádlem.
Bramborové sněhuláky osušte a opečte v rozpáleném tuku. Hotové osolte a podávejte s „kaprem“.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY