Kapr z kýty s bramborovými sněhuláky
Co budete potřebovat
Jak na to?
Vepřového kapříka z kýty, kterého koupíte v našich prodejnách, pokapejte citronovou šťávou, osolte a potřete smetanou. Nechte pár hodin odležet v lednici, aby se smetana vsákla. Pak její zbytky otřete, maso obalte v trojobalu – do strouhanky vmíchejte petrželku – a osmažte na másle se sádlem.
Bramborové sněhuláky osušte a opečte v rozpáleném tuku. Hotové osolte a podávejte s „kaprem“.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Kapr z kýty s bramborovými sněhuláky
Co budete potřebovat
Jak na to?
Vepřového kapříka z kýty, kterého koupíte v našich prodejnách, pokapejte citronovou šťávou, osolte a potřete smetanou. Nechte pár hodin odležet v lednici, aby se smetana vsákla. Pak její zbytky otřete, maso obalte v trojobalu – do strouhanky vmíchejte petrželku – a osmažte na másle se sádlem.
Bramborové sněhuláky osušte a opečte v rozpáleném tuku. Hotové osolte a podávejte s „kaprem“.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio