Vážení zákazníci, od pondělí 10. 5. opět najdete bez omezení veškerý sortiment, na který jste zvyklí, v našich prodejnách. Zároveň můžete vyzvedávat kampaňové produkty přímo z určeného stojanu bez SMS objednání.
Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.


Albert ČR
Recept Kapr z kýty s bramborovými sněhuláky

Inspirujte se podobnými recepty

Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Vánočka s mandlemi,...
Vánočka s mandlemi,...
Vánočka s mandlemi,...
Vánočka s mandlemi,...
Sklenice s nápadem: ovesná...
Sklenice s nápadem:...
Sklenice s nápadem: ovesná...
Sklenice s nápadem: ovesná...

Kapr z kýty s bramborovými sněhuláky

Co budete potřebovat

1 vepřový kapřík z kýty
sůl, citronová šťáva
2 lžíce zakysané smetany
1 vejce
1 lžíce hladké mouky
2 lžíce strouhanky
1 lžička petrželky, nasekané
1 lžíce másla
1 lžíce sádla
1 balíček chlazených bramborových sněhuláků
olej na smažení

Jak na to?

Vepřového kapříka z kýty, kterého koupíte v našich prodejnách, pokapejte citronovou šťávou, osolte a potřete smetanou. Nechte pár hodin odležet v lednici, aby se smetana vsákla. Pak její zbytky otřete, maso obalte v trojobalu – do strouhanky vmíchejte petrželku – a osmažte na másle se sádlem.

Bramborové sněhuláky osušte a opečte v rozpáleném tuku. Hotové osolte a podávejte s „kaprem“.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kapr z kýty s bramborovými sněhuláky

Hlavní chod Velmi snadné Vánoce Ája slaví Vánoce , Petržel kadeřavá Magazín 12/2016 Počet porcí: na 1 porci
(0)

Co budete potřebovat

1 vepřový kapřík z kýty
sůl, citronová šťáva
2 lžíce zakysané smetany
1 vejce
1 lžíce hladké mouky
2 lžíce strouhanky
1 lžička petrželky, nasekané
1 lžíce másla
1 lžíce sádla
1 balíček chlazených bramborových sněhuláků
olej na smažení

Jak na to?

Vepřového kapříka z kýty, kterého koupíte v našich prodejnách, pokapejte citronovou šťávou, osolte a potřete smetanou. Nechte pár hodin odležet v lednici, aby se smetana vsákla. Pak její zbytky otřete, maso obalte v trojobalu – do strouhanky vmíchejte petrželku – a osmažte na másle se sádlem.

Bramborové sněhuláky osušte a opečte v rozpáleném tuku. Hotové osolte a podávejte s „kaprem“.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Vánočka s mandlemi,...
Vánočka s mandlemi,...
Vánočka s mandlemi,...
Vánočka s mandlemi,...
Sklenice s nápadem: ovesná...
Sklenice s nápadem:...
Sklenice s nápadem: ovesná...
Sklenice s nápadem: ovesná...

Inspirujte se podobnými recepty