Na základě nařízení vlády upravujeme otvírací dobu na našich prodejnách.Vyhledat prodejnu Zavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Kapr z kýty s bramborovými sněhuláky

Inspirujte se podobnými recepty

Domácí hořčice
Domácí hořčice
Domácí hořčice
Domácí hořčice
Jemná kuřecí paštika...
Jemná kuřecí paštika...
Jemná kuřecí paštika...
Jemná kuřecí paštika...
Plněné pečené brambory
Plněné pečené...
Plněné pečené brambory
Plněné pečené brambory
Raw kokosové koule
Raw kokosové koule
Raw kokosové koule
Raw kokosové koule

Kapr z kýty s bramborovými sněhuláky

Co budete potřebovat

1 vepřový kapřík z kýty
sůl, citronová šťáva
2 lžíce zakysané smetany
1 vejce
1 lžíce hladké mouky
2 lžíce strouhanky
1 lžička petrželky, nasekané
1 lžíce másla
1 lžíce sádla
1 balíček chlazených bramborových sněhuláků
olej na smažení

Jak na to?

Vepřového kapříka z kýty, kterého koupíte v našich prodejnách, pokapejte citronovou šťávou, osolte a potřete smetanou. Nechte pár hodin odležet v lednici, aby se smetana vsákla. Pak její zbytky otřete, maso obalte v trojobalu – do strouhanky vmíchejte petrželku – a osmažte na másle se sádlem.

Bramborové sněhuláky osušte a opečte v rozpáleném tuku. Hotové osolte a podávejte s „kaprem“.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kapr z kýty s bramborovými sněhuláky

Hlavní chod Velmi snadné Vánoce Ája slaví Vánoce , Petržel kadeřavá Magazín 12/2016 Počet porcí: na 1 porci
(0)

Co budete potřebovat

1 vepřový kapřík z kýty
sůl, citronová šťáva
2 lžíce zakysané smetany
1 vejce
1 lžíce hladké mouky
2 lžíce strouhanky
1 lžička petrželky, nasekané
1 lžíce másla
1 lžíce sádla
1 balíček chlazených bramborových sněhuláků
olej na smažení

Jak na to?

Vepřového kapříka z kýty, kterého koupíte v našich prodejnách, pokapejte citronovou šťávou, osolte a potřete smetanou. Nechte pár hodin odležet v lednici, aby se smetana vsákla. Pak její zbytky otřete, maso obalte v trojobalu – do strouhanky vmíchejte petrželku – a osmažte na másle se sádlem.

Bramborové sněhuláky osušte a opečte v rozpáleném tuku. Hotové osolte a podávejte s „kaprem“.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Domácí hořčice
Domácí hořčice
Domácí hořčice
Domácí hořčice
Jemná kuřecí paštika...
Jemná kuřecí paštika...
Jemná kuřecí paštika...
Jemná kuřecí paštika...
Plněné pečené brambory
Plněné pečené...
Plněné pečené brambory
Plněné pečené brambory
Raw kokosové koule
Raw kokosové koule
Raw kokosové koule
Raw kokosové koule

Inspirujte se podobnými recepty