×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Kachní rýžové závitky

Další recepty a články

Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a...
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a ...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...

Kachní rýžové závitky

Co budete potřebovat

300 g pečeného kachního masa
Dip
4 lžíce arašídové pomazánky
5 lžic Tamari omáčky
2 lžíce sezamového oleje
2 lžíce bílého vinného octa
šťáva z jedné limety
½ lžičky chilli vloček
2 lžíce třtinového cukru
 
Čerstvá zeleninová náplň
4 listy čínského zelí
2 mrkve
½ bílé ředkve
50 g sójových výhonků
½ salátové okurky
3 jarní cibulky
hrst čerstvého koriandru
 
K balení
6 plátů rýžového papíru 
2 lžíce sezamových semínek 
čerstvé chilli na ozdobu

Jak na to?

Předehřejte troubu na 150 °C.
Upečené kachní maso natrhejte na širší vlákna. 
Důkladně promíchejte ingredience na dip a dejte stranou.
Všechnu zeleninu nakrájejte na asi pět centimetrů dlouhé tenké nudličky.
Připravte si misku s vodou na namáčení rýžového papíru.
Do středu každého namočeného plátu dejte hromádku všech druhů zeleniny, trochu masa, sezamu a pár lístků koriandru. Přehněte nejprve postranní kraje papíru směrem k náplni, poté přetáhněte spodní část přes zeleninu s masem a rolujte k hornímu okraji.
Závitky podávejte s dipem, který ozdobte sezamem a chilli papričkou. 





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kachní rýžové závitky

Hlavní chod Velmi snadné Maso Bez laktózy Magazín 11/2018 Počet porcí: 6
(0)
Kachnímu masu báječně sluší exotické chutě. Zkuste si tentokrát z pečené kachny nechat pár kousků masa stranou. Na druhý den máte postaráno o fenomenální asijskou pochoutku.

Co budete potřebovat

300 g pečeného kachního masa
Dip
4 lžíce arašídové pomazánky
5 lžic Tamari omáčky
2 lžíce sezamového oleje
2 lžíce bílého vinného octa
šťáva z jedné limety
½ lžičky chilli vloček
2 lžíce třtinového cukru
 
Čerstvá zeleninová náplň
4 listy čínského zelí
2 mrkve
½ bílé ředkve
50 g sójových výhonků
½ salátové okurky
3 jarní cibulky
hrst čerstvého koriandru
 
K balení
6 plátů rýžového papíru 
2 lžíce sezamových semínek 
čerstvé chilli na ozdobu

Jak na to?

Předehřejte troubu na 150 °C.
Upečené kachní maso natrhejte na širší vlákna. 
Důkladně promíchejte ingredience na dip a dejte stranou.
Všechnu zeleninu nakrájejte na asi pět centimetrů dlouhé tenké nudličky.
Připravte si misku s vodou na namáčení rýžového papíru.
Do středu každého namočeného plátu dejte hromádku všech druhů zeleniny, trochu masa, sezamu a pár lístků koriandru. Přehněte nejprve postranní kraje papíru směrem k náplni, poté přetáhněte spodní část přes zeleninu s masem a rolujte k hornímu okraji.
Závitky podávejte s dipem, který ozdobte sezamem a chilli papričkou. 

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...

Inspirujte se podobnými recepty