Kachnímu masu báječně sluší exotické chutě. Zkuste si tentokrát z pečené kachny nechat pár kousků masa stranou. Na druhý den máte postaráno o fenomenální asijskou pochoutku.
Velmi snadné
Více než 60 minut
0/5
Bez laktózy
Hlavní chod
Ingredience
Složení
6 porcí
Kachní maso 300 g
Arašídové máslo 4 plž
Tamari 5 plž
Vinný bílý ocet 2 plž
Olej sezamový 2 plž
Limetková šťáva 1 ks
Chilli vločky 1/2 člž
Zelí čínské 1/4 ks
Cukr třtinový 2 plž
Mrkev 2 ks
Ředkev bílá 1/2 ks
Sojové výhonky 50 g
Koriandr čerstvý 1 hrs.
Cibulka jarní 3 ks
Rýžový papír 6 plát.
Salátová okurka 1/2 ks
Chilli paprička
Sezam 2 plž
Kachní maso 300 g
Arašídové máslo 4 plž
Tamari 5 plž
Vinný bílý ocet 2 plž
Olej sezamový 2 plž
Limetková šťáva 1 ks
Chilli vločky 1/2 člž
Zelí čínské 1/4 ks
Cukr třtinový 2 plž
Mrkev 2 ks
Ředkev bílá 1/2 ks
Sojové výhonky 50 g
Koriandr čerstvý 1 hrs.
Cibulka jarní 3 ks
Rýžový papír 6 plát.
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!