×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Kachní rýžové závitky

Další recepty a články

Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí...
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Čočkový salát
Čočkový salát
Čočkový salát
Čočkový salát
Grilovaná zelenina
Grilovaná zelenina
Grilovaná zelenina
Grilovaná zelenina

Kachní rýžové závitky

Co budete potřebovat

300 g pečeného kachního masa
Dip
4 lžíce arašídové pomazánky
5 lžic Tamari omáčky
2 lžíce sezamového oleje
2 lžíce bílého vinného octa
šťáva z jedné limety
½ lžičky chilli vloček
2 lžíce třtinového cukru
 
Čerstvá zeleninová náplň
4 listy čínského zelí
2 mrkve
½ bílé ředkve
50 g sójových výhonků
½ salátové okurky
3 jarní cibulky
hrst čerstvého koriandru
 
K balení
6 plátů rýžového papíru 
2 lžíce sezamových semínek 
čerstvé chilli na ozdobu

Jak na to?

Předehřejte troubu na 150 °C.
Upečené kachní maso natrhejte na širší vlákna. 
Důkladně promíchejte ingredience na dip a dejte stranou.
Všechnu zeleninu nakrájejte na asi pět centimetrů dlouhé tenké nudličky.
Připravte si misku s vodou na namáčení rýžového papíru.
Do středu každého namočeného plátu dejte hromádku všech druhů zeleniny, trochu masa, sezamu a pár lístků koriandru. Přehněte nejprve postranní kraje papíru směrem k náplni, poté přetáhněte spodní část přes zeleninu s masem a rolujte k hornímu okraji.
Závitky podávejte s dipem, který ozdobte sezamem a chilli papričkou. 





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kachní rýžové závitky

Hlavní chod Velmi snadné Maso Bez laktózy Chilli paprička Magazín 11/2018 Počet porcí: 6
(0)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma
Kachnímu masu báječně sluší exotické chutě. Zkuste si tentokrát z pečené kachny nechat pár kousků masa stranou. Na druhý den máte postaráno o fenomenální asijskou pochoutku.

Co budete potřebovat

300 g pečeného kachního masa
Dip
4 lžíce arašídové pomazánky
5 lžic Tamari omáčky
2 lžíce sezamového oleje
2 lžíce bílého vinného octa
šťáva z jedné limety
½ lžičky chilli vloček
2 lžíce třtinového cukru
 
Čerstvá zeleninová náplň
4 listy čínského zelí
2 mrkve
½ bílé ředkve
50 g sójových výhonků
½ salátové okurky
3 jarní cibulky
hrst čerstvého koriandru
 
K balení
6 plátů rýžového papíru 
2 lžíce sezamových semínek 
čerstvé chilli na ozdobu

Jak na to?

Předehřejte troubu na 150 °C.
Upečené kachní maso natrhejte na širší vlákna. 
Důkladně promíchejte ingredience na dip a dejte stranou.
Všechnu zeleninu nakrájejte na asi pět centimetrů dlouhé tenké nudličky.
Připravte si misku s vodou na namáčení rýžového papíru.
Do středu každého namočeného plátu dejte hromádku všech druhů zeleniny, trochu masa, sezamu a pár lístků koriandru. Přehněte nejprve postranní kraje papíru směrem k náplni, poté přetáhněte spodní část přes zeleninu s masem a rolujte k hornímu okraji.
Závitky podávejte s dipem, který ozdobte sezamem a chilli papričkou. 

Další recepty a články

Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Čočkový salát
Čočkový salát
Čočkový salát
Čočkový salát
Grilovaná zelenina
Grilovaná zelenina
Grilovaná zelenina
Grilovaná zelenina

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s truhlíkem
sleva 45 %
15 bodů + 6490 bez bodů 11990

set samozavlažovacího truhlíku, substrátu a semínek dle výběru
pažitka / petržel / jahoda
rajče / máta / chili

Tableta
rašelinová
20 ks v balení
sleva 49 %
15 bodů + 4490 bez bodů 89

je vyrobena z rašeliny
a NPK hnojiva
průměr tablety: 36 mm

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.