Další recepty a články
Kachní rillettes na cibulce a portském víně
Co budete potřebovat
Jak na to?
1. Kachní stehna osolte a opepřete. Vložte do zapékací misky spolu se sádlem a rozmarýnem, zakryjte a pečte při 100 °C 3 hodiny.
2. V kastrůlku rozpalte lžičku výpeku a opečte na něm cibuli nadrobno dohněda. Podlijte portským vínem a za stálého míchání nechte odpařit.
3. Z upečeného masa odstraňte kůži, maso oberte a vidličkou natrhejte na tenčí vlákna. V misce postupně promíchávejte se solí, pepřem, hořčicí, zkaramelizovanou cibulí a výpekem, tak aby bylo maso pěkně šťavnaté. Přendejte do uzavíratelné sklenice a dolijte výpekem.
4. Podávejte s tyčinkami z listového těsta nebo jiným pečivem.
5. Uchovávejte v chladu a spotřebujte do 3 dnů.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Kachní rillettes na cibulce a portském víně
Co budete potřebovat
Jak na to?
1. Kachní stehna osolte a opepřete. Vložte do zapékací misky spolu se sádlem a rozmarýnem, zakryjte a pečte při 100 °C 3 hodiny.
2. V kastrůlku rozpalte lžičku výpeku a opečte na něm cibuli nadrobno dohněda. Podlijte portským vínem a za stálého míchání nechte odpařit.
3. Z upečeného masa odstraňte kůži, maso oberte a vidličkou natrhejte na tenčí vlákna. V misce postupně promíchávejte se solí, pepřem, hořčicí, zkaramelizovanou cibulí a výpekem, tak aby bylo maso pěkně šťavnaté. Přendejte do uzavíratelné sklenice a dolijte výpekem.
4. Podávejte s tyčinkami z listového těsta nebo jiným pečivem.
5. Uchovávejte v chladu a spotřebujte do 3 dnů.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio