×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Kachní rillettes na cibulce a portském víně

Další recepty a články

Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným...
Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným lososem a...
Kalifornské sushi
Kalifornské sushi
Kalifornské sushi
Kalifornské sushi
Vegetariánské maki sushi
Vegetariánské maki...
Vegetariánské maki sushi
Vegetariánské maki sushi
Jednoduché lososové sushi
Jednoduché lososové...
Jednoduché lososové sushi
Jednoduché lososové sushi

Kachní rillettes na cibulce a portském víně

Co budete potřebovat

2 kachní stehna
2 lžíce vepřového sádla
sůl
pepř
2 snítky rozmarýnu
1 cibule
1 lžíce dijonské hořčice
50 ml portského vína

Jak na to?

1. Kachní stehna osolte a opepřete. Vložte do zapékací misky spolu se sádlem a rozmarýnem, zakryjte a pečte při 100 °C 3 hodiny.
2. V kastrůlku rozpalte lžičku výpeku a opečte na něm cibuli nadrobno dohněda. Podlijte portským vínem a za stálého míchání nechte odpařit.
3. Z upečeného masa odstraňte kůži, maso oberte a vidličkou natrhejte na tenčí vlákna. V misce postupně promíchávejte se solí, pepřem, hořčicí, zkaramelizovanou cibulí a výpekem, tak aby bylo maso pěkně šťavnaté. Přendejte do uzavíratelné sklenice a dolijte výpekem.
4. Podávejte s tyčinkami z listového těsta nebo jiným pečivem.
5. Uchovávejte v chladu a spotřebujte do 3 dnů.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kachní rillettes na cibulce a portském víně

Předkrm Snadné Chuťovky Párty Bez laktózy Magazín 11/2019 Počet porcí: 200 ml
(0)

Co budete potřebovat

2 kachní stehna
2 lžíce vepřového sádla
sůl
pepř
2 snítky rozmarýnu
1 cibule
1 lžíce dijonské hořčice
50 ml portského vína

Jak na to?

1. Kachní stehna osolte a opepřete. Vložte do zapékací misky spolu se sádlem a rozmarýnem, zakryjte a pečte při 100 °C 3 hodiny.
2. V kastrůlku rozpalte lžičku výpeku a opečte na něm cibuli nadrobno dohněda. Podlijte portským vínem a za stálého míchání nechte odpařit.
3. Z upečeného masa odstraňte kůži, maso oberte a vidličkou natrhejte na tenčí vlákna. V misce postupně promíchávejte se solí, pepřem, hořčicí, zkaramelizovanou cibulí a výpekem, tak aby bylo maso pěkně šťavnaté. Přendejte do uzavíratelné sklenice a dolijte výpekem.
4. Podávejte s tyčinkami z listového těsta nebo jiným pečivem.
5. Uchovávejte v chladu a spotřebujte do 3 dnů.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným lososem a...
Kalifornské sushi
Kalifornské sushi
Kalifornské sushi
Kalifornské sushi
Vegetariánské maki sushi
Vegetariánské maki sushi
Vegetariánské maki sushi
Vegetariánské maki sushi
Jednoduché lososové sushi
Jednoduché lososové sushi
Jednoduché lososové sushi
Jednoduché lososové sushi

Inspirujte se podobnými recepty