Kachní prso pečené dorůžova, relish z červené řepy a jablek, bramborové šišky v opražené strouhance

Snadné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Sváteční
Hlavní chod
Ingredience
Složení 4 porce
- Kachní prsa 600 g
- Sůl 18 g
- Pepř 1 g
- Kmín mletý 2 g
- Olej 10 ml
- Džus jablečný 300 ml
- Jablečný ocet 50 ml
- Cukr krupicový 60 g
- Nové koření 5 g
- Bobkový list 5 g
- Badyán celý 1 ks
- Červená řepa 200 g
- Cibule červená 50 g
- Jablko 200 g
- Brambory 700 g
- Vejce 2 ks
- Mouka hrubá 400 g
- Mouka hladká 10 g
- Vývar kuřecí 200 ml
- Máslo 50 g
- Strouhanka 50 g
- Kachní prsa 600 g
- Sůl 18 g
- Pepř 1 g
- Kmín mletý 2 g
- Olej 10 ml
- Džus jablečný 300 ml
- Jablečný ocet 50 ml
- Cukr krupicový 60 g
- Nové koření 5 g
- Bobkový list 5 g
- Badyán celý 1 ks
- Červená řepa 200 g
- Cibule červená 50 g
- Jablko 200 g
- Brambory 700 g
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.