Koprová omáčka s parmazánem
Pokud hledáte nový způsob, jak oživit tradiční koprovou omáčku, vyzkoušejte tento recept s parmazánem. Tato verze klasické omáčky je krémová, bohatá a plná výrazné chuti, kterou parmazán dodává. Koprová omáčka s parmazánem je skvělá k různým druhům masa nebo jako doplněk k vegetariánským pokrmům. Připravte si tuto lahodnou omáčku a překvapte své blízké novým chuťovým zážitkem!

Snadné
31-45 minut
0/5
Vegetariánské
Hlavní chod
Ingredience
Složení 4 porce
- Máslo 60 g
- Brambory nové 600 g
- Cukr krupicový 70 g
- Smetana ke šlehání 30%-33% 250 ml
- Mouka hladká 40 g
- Kvasný ocet 3 plž
- Vývar zeleninový 1 l
- Sůl
- Kopr 1 hrs.
- Parmazán 50 g
- Citron 1 ks
- Vejce 4 ks
- Máslo 60 g
- Brambory nové 600 g
- Cukr krupicový 70 g
- Smetana ke šlehání 30%-33% 250 ml
- Mouka hladká 40 g
- Kvasný ocet 3 plž
- Vývar zeleninový 1 l
- Sůl
- Kopr 1 hrs.
- Parmazán 50 g
- Citron 1 ks
- Vejce 4 ks
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.