×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Kachní prsíčka s lehkým bramborovým salátem

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Opečené škubánky
Opečené škubánky
Opečené škubánky
Opečené škubánky

Kachní prsíčka s lehkým bramborovým salátem

Co budete potřebovat

400 g kachních prsou na rozmarýnu Albert
2 snítky rozmarýnu
350 g raných brambor
4 řapíky celeru
100 g nakládaných okurek
150 g bílého jogurtu
2 lžíce olivového oleje
1 lžička dijonské hořčice
sůl, pepř
1 hrst tymiánu

Jak na to?

1. Rozpalte pánev a prsa do ní položte kůží dolů. Restujte 7 minut, otočte a další 2 minuty opékejte. Přendejte do pekáče, přidejte rozmarýn a pečte 5 minut na 160 °C.
2. Brambory vařte 15–20 minut. Vodu slijte, brambory nakrájejte na plátky.
3. Celer nakrájejte na 4cm špalíčky a na 30 vteřin je ponořte do horké vody. Slijte, nechte okapat. Okurky nakrájejte na kolečka. Smíchejte brambory, celer a okurky.
4. Na zálivku prošlehejte jogurt s olejem, hořčicí, solí a pepřem. Promíchejte se salátem.
5. Maso nakrájejte na plátky, ozdobte rozmarýnem a tymiánem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kachní prsíčka s lehkým bramborovým salátem

Hlavní chod Velmi snadné Chuťovky Maso Něco lehkého Bezlepkové Magazín 7-8/2019 Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

400 g kachních prsou na rozmarýnu Albert
2 snítky rozmarýnu
350 g raných brambor
4 řapíky celeru
100 g nakládaných okurek
150 g bílého jogurtu
2 lžíce olivového oleje
1 lžička dijonské hořčice
sůl, pepř
1 hrst tymiánu

Jak na to?

1. Rozpalte pánev a prsa do ní položte kůží dolů. Restujte 7 minut, otočte a další 2 minuty opékejte. Přendejte do pekáče, přidejte rozmarýn a pečte 5 minut na 160 °C.
2. Brambory vařte 15–20 minut. Vodu slijte, brambory nakrájejte na plátky.
3. Celer nakrájejte na 4cm špalíčky a na 30 vteřin je ponořte do horké vody. Slijte, nechte okapat. Okurky nakrájejte na kolečka. Smíchejte brambory, celer a okurky.
4. Na zálivku prošlehejte jogurt s olejem, hořčicí, solí a pepřem. Promíchejte se salátem.
5. Maso nakrájejte na plátky, ozdobte rozmarýnem a tymiánem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Opečené škubánky
Opečené škubánky
Opečené škubánky
Opečené škubánky

Inspirujte se podobnými recepty