Kachní prsíčka s lehkým bramborovým salátem
Ingredience
400 g | kachních prsou na rozmarýnu Albert |
2 | snítky rozmarýnu |
350 g | raných brambor |
4 | řapíky celeru |
100 g | nakládaných okurek |
150 g | bílého jogurtu |
2 | lžíce olivového oleje |
1 | lžička dijonské hořčice |
sůl, pepř | |
1 | hrst tymiánu |
Postup přípravy
1. Rozpalte pánev a prsa do ní položte kůží dolů. Restujte 7 minut, otočte a další 2 minuty opékejte. Přendejte do pekáče, přidejte rozmarýn a pečte 5 minut na 160 °C.
2. Brambory vařte 15–20 minut. Vodu slijte, brambory nakrájejte na plátky.
3. Celer nakrájejte na 4cm špalíčky a na 30 vteřin je ponořte do horké vody. Slijte, nechte okapat. Okurky nakrájejte na kolečka. Smíchejte brambory, celer a okurky.
4. Na zálivku prošlehejte jogurt s olejem, hořčicí, solí a pepřem. Promíchejte se salátem.
5. Maso nakrájejte na plátky, ozdobte rozmarýnem a tymiánem.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY