×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Kachní prsíčka s lehkým bramborovým salátem

Další recepty a články

Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Pizza na plech
Pizza na plech
Pizza na plech
Pizza na plech
Nudlové placky
Nudlové placky
Nudlové placky
Nudlové placky
Pečený bůček
Pečený bůček
Pečený bůček
Pečený bůček

Kachní prsíčka s lehkým bramborovým salátem

Co budete potřebovat

400 g kachních prsou na rozmarýnu Albert
2 snítky rozmarýnu
350 g raných brambor
4 řapíky celeru
100 g nakládaných okurek
150 g bílého jogurtu
2 lžíce olivového oleje
1 lžička dijonské hořčice
sůl, pepř
1 hrst tymiánu

Jak na to?

1. Rozpalte pánev a prsa do ní položte kůží dolů. Restujte 7 minut, otočte a další 2 minuty opékejte. Přendejte do pekáče, přidejte rozmarýn a pečte 5 minut na 160 °C.
2. Brambory vařte 15–20 minut. Vodu slijte, brambory nakrájejte na plátky.
3. Celer nakrájejte na 4cm špalíčky a na 30 vteřin je ponořte do horké vody. Slijte, nechte okapat. Okurky nakrájejte na kolečka. Smíchejte brambory, celer a okurky.
4. Na zálivku prošlehejte jogurt s olejem, hořčicí, solí a pepřem. Promíchejte se salátem.
5. Maso nakrájejte na plátky, ozdobte rozmarýnem a tymiánem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kachní prsíčka s lehkým bramborovým salátem

Hlavní chod Velmi snadné Chuťovky Maso Něco lehkého Bezlepkové Magazín 7-8/2019 Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

400 g kachních prsou na rozmarýnu Albert
2 snítky rozmarýnu
350 g raných brambor
4 řapíky celeru
100 g nakládaných okurek
150 g bílého jogurtu
2 lžíce olivového oleje
1 lžička dijonské hořčice
sůl, pepř
1 hrst tymiánu

Jak na to?

1. Rozpalte pánev a prsa do ní položte kůží dolů. Restujte 7 minut, otočte a další 2 minuty opékejte. Přendejte do pekáče, přidejte rozmarýn a pečte 5 minut na 160 °C.
2. Brambory vařte 15–20 minut. Vodu slijte, brambory nakrájejte na plátky.
3. Celer nakrájejte na 4cm špalíčky a na 30 vteřin je ponořte do horké vody. Slijte, nechte okapat. Okurky nakrájejte na kolečka. Smíchejte brambory, celer a okurky.
4. Na zálivku prošlehejte jogurt s olejem, hořčicí, solí a pepřem. Promíchejte se salátem.
5. Maso nakrájejte na plátky, ozdobte rozmarýnem a tymiánem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Pizza na plech
Pizza na plech
Pizza na plech
Pizza na plech
Nudlové placky
Nudlové placky
Nudlové placky
Nudlové placky
Pečený bůček
Pečený bůček
Pečený bůček
Pečený bůček

Inspirujte se podobnými recepty