Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Kachní prsa s lesním ovocem

Další recepty a články

Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a...
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a ...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...

Kachní prsa s lesním ovocem

Co budete potřebovat

2 balení kachních prsou sous vide Albert Excellent
150 ml červeného vína
2 snítky čerstvého rozmarýnu
6 lžic džemu z lesního ovoce
2 lžíce slunečnicového oleje
2 hlavy pak choi
sůl, pepř
50 g malin
50 g borůvek
50 g ostružin

Jak na to?

1. Kachní maso vyjměte z obalu, omáčku slijte do misky a nechte stranou. Prsa opékejte nejprve kůží dolů na rozpálené pánvi z každé strany 3 minuty. Vyjměte, vložte do trouby vyhřáté na 90 °C a nechte v teple do servírování.
2. Do pánve vlijte omáčku a víno. Přidejte rozmarýn a svařte na polovinu. Zašlehejte džem a ještě 5 minut vařte do zhoustnutí.
3. Mezitím orestujte na oleji pokrájené pak choi 1 minutu, osolte a opepřete. Vsypte ovoce a ještě 1 minutu opékejte.
4. Na talíře vlijte omáčku, vložte teplý ovocný salát a nakonec kachní maso nakrájené na plátky. Ozdobte snítkou rozmarýnu a podávejte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kachní prsa s lesním ovocem

Snadné Maso Magazín 7-8/2020 Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

2 balení kachních prsou sous vide Albert Excellent
150 ml červeného vína
2 snítky čerstvého rozmarýnu
6 lžic džemu z lesního ovoce
2 lžíce slunečnicového oleje
2 hlavy pak choi
sůl, pepř
50 g malin
50 g borůvek
50 g ostružin

Jak na to?

1. Kachní maso vyjměte z obalu, omáčku slijte do misky a nechte stranou. Prsa opékejte nejprve kůží dolů na rozpálené pánvi z každé strany 3 minuty. Vyjměte, vložte do trouby vyhřáté na 90 °C a nechte v teple do servírování.
2. Do pánve vlijte omáčku a víno. Přidejte rozmarýn a svařte na polovinu. Zašlehejte džem a ještě 5 minut vařte do zhoustnutí.
3. Mezitím orestujte na oleji pokrájené pak choi 1 minutu, osolte a opepřete. Vsypte ovoce a ještě 1 minutu opékejte.
4. Na talíře vlijte omáčku, vložte teplý ovocný salát a nakonec kachní maso nakrájené na plátky. Ozdobte snítkou rozmarýnu a podávejte.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...

Inspirujte se podobnými recepty