Kachní prsa s lesním ovocem
Ingredience
2 | balení kachních prsou sous vide Albert Excellent |
150 ml | červeného vína |
2 | snítky čerstvého rozmarýnu |
6 | lžic džemu z lesního ovoce |
2 | lžíce slunečnicového oleje |
2 | hlavy pak choi |
sůl, pepř | |
50 g | malin |
50 g | borůvek |
50 g | ostružin |
Postup přípravy
1. Kachní maso vyjměte z obalu, omáčku slijte do misky a nechte stranou. Prsa opékejte nejprve kůží dolů na rozpálené pánvi z každé strany 3 minuty. Vyjměte, vložte do trouby vyhřáté na 90 °C a nechte v teple do servírování.
2. Do pánve vlijte omáčku a víno. Přidejte rozmarýn a svařte na polovinu. Zašlehejte džem a ještě 5 minut vařte do zhoustnutí.
3. Mezitím orestujte na oleji pokrájené pak choi 1 minutu, osolte a opepřete. Vsypte ovoce a ještě 1 minutu opékejte.
4. Na talíře vlijte omáčku, vložte teplý ovocný salát a nakonec kachní maso nakrájené na plátky. Ozdobte snítkou rozmarýnu a podávejte.
Jak na to?
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY