Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
0
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyČočkový eintopf s vinnými šneky
Albert logoAlbert logo
  • Čočkový eintopf s vinnými šneky
Čočkový eintopf s vinnými šneky

Čočkový eintopf s vinnými šneky

Velmi snadné
16-30 minut
4/5
Hlavní chod

Ingredience4 porce

4 porce
  • Klobása vinná 600 g
  • Máslo 5 g
  • Olej slunečnicový 3 plž
  • Cibule 1 ks
  • Česnek 1 strouž.
  • Anglická slanina plátky 50 g
  • Mrkev 1 ks
  • Čočka sterilovaná předvařená 425 g
  • Rajče 200 g
  • Petržel 1 ks
  • Bobkový list 1 ks
  • Sůl
  • Červené víno 100 ml
  • Pepř
  • Klobása vinná 600 g
  • Máslo 5 g
  • Olej slunečnicový 3 plž
  • Cibule 1 ks
  • Česnek 1 strouž.
  • Anglická slanina plátky 50 g
  • Mrkev 1 ks
  • Čočka sterilovaná předvařená 425 g
  • Rajče 200 g
  • Petržel 1 ks
  • Bobkový list 1 ks
  • Sůl
  • Červené víno 100 ml
  • Pepř

Příprava

1
Z vinné klobásy umotejte malé šneky a spojte špejlí. V hluboké pánvi na lžíci oleje je opečte z obou stran dozlatova.
2
Mezitím nakrájejte oloupanou cibuli a česnek nadrobno, slaninu na kostičky, oloupanou mrkev a petržel na tenké nudličky.
3
Opečené klobásky vyjměte z pánve, vsypte slaninu, cibuli, česnek a bobkový list. Restujte na mírném ohni 5 minut, vsypte rajčata, čočku, osolte, opepřete a podlijte vínem. Zvyšte plamen a po 5 minutách odstavte z ohně.
4
V mezičase na druhé pánvi opečte na másle osolenou a opepřenou mrkev s petrželí na skus.
5
Čočku podávejte posypanou zeleninou, obloženou klobásovými šneky.
1
Z vinné klobásy umotejte malé šneky a spojte špejlí. V hluboké pánvi na lžíci oleje je opečte z obou stran dozlatova.
2
Mezitím nakrájejte oloupanou cibuli a česnek nadrobno, slaninu na kostičky, oloupanou mrkev a petržel na tenké nudličky.
3
Opečené klobásky vyjměte z pánve, vsypte slaninu, cibuli, česnek a bobkový list. Restujte na mírném ohni 5 minut, vsypte rajčata, čočku, osolte, opepřete a podlijte vínem. Zvyšte plamen a po 5 minutách odstavte z ohně.
4
V mezičase na druhé pánvi opečte na másle osolenou a opepřenou mrkev s petrželí na skus.
5
Čočku podávejte posypanou zeleninou, obloženou klobásovými šneky.

Hodnocení

Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup

Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Aktuální letáky

Prolistujte si aktuální letákovou nabídku plnou akčních cen.

Platný ještě 3 dny

Od 15.05.2024 do 21.05.2024

Platný ještě 3 dny

Od 09.05.2024 do 21.05.2024

Platný ještě 10 dní

Od 15.05.2024 do 28.05.2024

Platný ještě 3 dny

Od 15.05.2024 do 21.05.2024

Platný ještě 3 dny

Od 09.05.2024 do 21.05.2024

Platný ještě 3 dny

Od 09.05.2024 do 21.05.2024

Platný ještě 10 dní

Od 15.05.2024 do 28.05.2024

Prohlížet letáky

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.