
Jogurtový cheesecake s medem a tymiánem
Řecký jogurt můžete nechat vykapat v utěrce i přes noc, vznikne hustý krémový sýr. Kromě do cheesecaku se hodí i ke grilovaným masům či zelenině v dipu nebo si ho jen tak namažte na chleba.

Snadné
Více než 60 minut
0/5
Dezert
Ingredience
Složení 4 porce
- Máslo 60 g
- Jogurt řecký 500 g
- Ovesné sušenky 200 g
- Tymián čerstvý 1 hrs.
- Krémový čerstvý sýr 400 g
- Cukr moučkový 40 g
- Citron 1 ks
- Čokoláda bílá 150 g
- Med 60 g
- Máslo 60 g
- Jogurt řecký 500 g
- Ovesné sušenky 200 g
- Tymián čerstvý 1 hrs.
- Krémový čerstvý sýr 400 g
- Cukr moučkový 40 g
- Citron 1 ks
- Čokoláda bílá 150 g
- Med 60 g


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.