Jidáše
Těsto na velikonoční pečivo se zadělávalo vždy na Zelený čtvrtek - vy se do něj pusťte kdykoliv o Velikonocích.

Snadné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Velikonoce
Dezert
Ingredience
Složení 20 porcí
- Máslo 120 g
- Mouka hladká 500 g
- Sůl
- Cukr krupicový 100 g
- Mléko 265 ml
- Droždí sušené 1 ks
- Vaječný žloutek 4 ks
- Citronová kůra 1 ks
- Med
- Rum
- Máslo 120 g
- Mouka hladká 500 g
- Sůl
- Cukr krupicový 100 g
- Mléko 265 ml
- Droždí sušené 1 ks
- Vaječný žloutek 4 ks
- Citronová kůra 1 ks
- Med
- Rum
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.