
Jehněčí roláda se šťouchaným bramborem
V noci ze soboty na neděli slaví křesťané zmrtvýchvstání jako nejdůležitější svátek v roce. Oblíbené je jehněčí maso a beránek by neměl chybět na žádném stole, alespoň ten upečený ze sladkého těsta.

Snadné
Více než 60 minut
0/5
Velikonoce
Hlavní chod
Ingredience
Složení 4 porce
- Máslo 15 g
- Kapary 1 plž
- Petržel 30 g
- Česnek 4 strouž.
- Ančovičky filety 6 ks
- Olej olivový 15 ml
- Citron 1 ks
- Hořčice dijonská 1 člž
- Jehněčí kýta 1 kg
- Pepř
- Olej slunečnicový 20 ml
- Voda 200 ml
- Brambory typu B 1 kg
- Sůl
- Cibulka jarní 1 ks
- Smetana ke šlehání 30%-33% 150 ml
- Baby špenát 150 g
- Máslo 15 g
- Kapary 1 plž
- Petržel 30 g
- Česnek 4 strouž.
- Ančovičky filety 6 ks
- Olej olivový 15 ml
- Citron 1 ks
- Hořčice dijonská 1 člž
- Jehněčí kýta 1 kg
- Pepř
- Olej slunečnicový 20 ml
- Voda 200 ml
- Brambory typu B 1 kg
- Sůl
- Cibulka jarní 1 ks


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.