
Jehněcí kýta se špenátovou krustou
Chuťově výrazné jehněčí maso dobře doplní těžší francouzská vína se zemitými tóny. Vyzkoušejte výběr z Albertu.
Postup přípravy
1. Bagetu rozpulte a vydlabejte střídku. Rozdrobte ji a rozložte na plech vyložený pečicím papírem. Pečte pár minut v troubě na 200 °C.
2. V pánvi rozehřejte olej a maso opékejte z každé strany 4–5 minut, aby bylo středně propečené. Nebo déle, pokud chcete víc propečené. Osolte a opepřete.
3. 230 g špenátu rozmixujte a promíchejte se střídkou. Osolte a opepřete.
4. Plátky masa přendejte na plech a posypte špenátovou směsí. Přelijte výpekem z masa a zapékejte 5 minut na 180 °C.
5. Maso před podáváním ozdobte zbývajícími lístky špenátu, mátou a petrželkou.
Jak na to?
Pomohl vám recept?
1hodnocení2
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod