
Jehněcí kýta se špenátovou krustou
Chuťově výrazné jehněčí maso dobře doplní těžší francouzská vína se zemitými tóny. Vyzkoušejte výběr z Albertu.

Velmi snadné
16-30 minut
0/5
Česká
Velikonoce
Hlavní chod
Ingredience
Složení 4 porce
- Baby špenát 250 g
- Olej olivový 3 plž
- Jehněčí kýta 4 plát.
- Máta 1 snít.
- Sůl
- Pepř
- Petržel hladkolistá 1 snít.
- Bageta tmavá
- Baby špenát 250 g
- Olej olivový 3 plž
- Jehněčí kýta 4 plát.
- Máta 1 snít.
- Sůl
- Pepř
- Petržel hladkolistá 1 snít.
- Bageta tmavá


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.