×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Jarní zeleninové závitky

Další recepty a články

Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka...
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Zelné karbanátky
Zelné karbanátky
Zelné karbanátky
Zelné karbanátky
Segedínský guláš
Segedínský guláš
Segedínský guláš
Segedínský guláš
Křupavý zelný salát
Křupavý zelný salát
Křupavý zelný salát
Křupavý zelný salát

Jarní zeleninové závitky

Co budete potřebovat

300 g vařených rýžových nudlí,
400 g směsi zeleniny (červená
paprika, mrkev, zelí, čínské zelí a kličky)
140 g vařených krevet
100 g vařeného kuřecího masa
2 stroužky česneku
zázvor
2 lžíce sójové omáčky
8–10 platů rýžového papíru
olej

Jak na to?

Ve větší míse smíchejte nudle, zeleninu, vařené krevety, maso, česnek, zázvor i sójovou omáčku. Do mísy velké tak, aby se do ní pohodlně vešel kulatý rýžový papír, napusťte teplou vodu. Po jednom do ní vždy papír ponořte a po půlminutě opatrně vytáhněte, zatřepejte s ním, aby z něj okapala voda, dejte na suchý talíř, k okraji dejte část směsi a zarolujte. Zhruba v polovině rolování překlopte strany do středu, aby se závitek nikde nerozmotal. Závitky smažte ve vyšší vrstvě oleje z obou stran dozlatova.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Jarní zeleninové závitky

Svačina Snadné Česká Chuťovky Zelí Magazín 9/2012
(0)

Co budete potřebovat

300 g vařených rýžových nudlí,
400 g směsi zeleniny (červená
paprika, mrkev, zelí, čínské zelí a kličky)
140 g vařených krevet
100 g vařeného kuřecího masa
2 stroužky česneku
zázvor
2 lžíce sójové omáčky
8–10 platů rýžového papíru
olej

Jak na to?

Ve větší míse smíchejte nudle, zeleninu, vařené krevety, maso, česnek, zázvor i sójovou omáčku. Do mísy velké tak, aby se do ní pohodlně vešel kulatý rýžový papír, napusťte teplou vodu. Po jednom do ní vždy papír ponořte a po půlminutě opatrně vytáhněte, zatřepejte s ním, aby z něj okapala voda, dejte na suchý talíř, k okraji dejte část směsi a zarolujte. Zhruba v polovině rolování překlopte strany do středu, aby se závitek nikde nerozmotal. Závitky smažte ve vyšší vrstvě oleje z obou stran dozlatova.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Zelné karbanátky
Zelné karbanátky
Zelné karbanátky
Zelné karbanátky
Segedínský guláš
Segedínský guláš
Segedínský guláš
Segedínský guláš
Křupavý zelný salát
Křupavý zelný salát
Křupavý zelný salát
Křupavý zelný salát

Inspirujte se podobnými recepty