Jarní miska s bulgurem
Co budete potřebovat
Jak na to?
1. Bulgur zalijte 250 ml vroucí vody, osolte a vařte 5 minut. Přiklopte a nechte15 minut dojít.
2.Vejce povařte 8 minut ve vroucí vodě, sceďte a oloupejte. Salát rozeberte na listy a důkladně promyjte, nechte okapat.
3.Do misek rozdělte salátové listy, na nudličky pokrájenou mrkev, plátky ředkviček, kuličky hrášku z poloviny lusků a promíchejte s bulgurem.
4.Poté obložte rozpůlenými vejci, přelijte zálivkou ze sezamového oleje, šťávy z citronu, agávového sirupu, soli a pepře. Posypte rozmělněným kozím sýrem, zbylými rozpůlenými hráškovými lusky, mátou a koprem.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Jarní miska s bulgurem
Co budete potřebovat
Jak na to?
1. Bulgur zalijte 250 ml vroucí vody, osolte a vařte 5 minut. Přiklopte a nechte15 minut dojít.
2.Vejce povařte 8 minut ve vroucí vodě, sceďte a oloupejte. Salát rozeberte na listy a důkladně promyjte, nechte okapat.
3.Do misek rozdělte salátové listy, na nudličky pokrájenou mrkev, plátky ředkviček, kuličky hrášku z poloviny lusků a promíchejte s bulgurem.
4.Poté obložte rozpůlenými vejci, přelijte zálivkou ze sezamového oleje, šťávy z citronu, agávového sirupu, soli a pepře. Posypte rozmělněným kozím sýrem, zbylými rozpůlenými hráškovými lusky, mátou a koprem.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio