Na základě nařízení vlády upravujeme otvírací dobu na našich prodejnách.Vyhledat prodejnu Zavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Jarní miska s bulgurem

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem

Jarní miska s bulgurem

Co budete potřebovat

150 g pšeničného bulguru Nature’s Promise Bio
sůl
4 vejce
1 hlávkový salát
1 mrkev
1 svazek ředkviček
40 g čerstvých hráškových lusků
1 hrst čerstvé máty
1 hrst čerstvého kopru
125 g měkkého kozího sýra
4 lžíce sezamového oleje Nature’s Promise Bio
½ citronu
1 lžíce agávového sirupu
pepř

Jak na to?

1. Bulgur zalijte 250 ml vroucí vody, osolte a vařte 5 minut. Přiklopte a nechte15 minut dojít.

2.Vejce povařte 8 minut ve vroucí vodě, sceďte a oloupejte. Salát rozeberte na listy a důkladně promyjte, nechte okapat.

3.Do misek rozdělte salátové listy, na nudličky pokrájenou mrkev, plátky ředkviček, kuličky hrášku z poloviny lusků a promíchejte s bulgurem.

4.Poté obložte rozpůlenými vejci, přelijte zálivkou ze sezamového oleje, šťávy z citronu, agávového sirupu, soli a pepře. Posypte rozmělněným kozím sýrem, zbylými rozpůlenými hráškovými lusky, mátou a koprem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Jarní miska s bulgurem

Hlavní chod Velmi snadné Vegetariánské Magazín 4/2020 Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 3 (1)

Co budete potřebovat

150 g pšeničného bulguru Nature’s Promise Bio
sůl
4 vejce
1 hlávkový salát
1 mrkev
1 svazek ředkviček
40 g čerstvých hráškových lusků
1 hrst čerstvé máty
1 hrst čerstvého kopru
125 g měkkého kozího sýra
4 lžíce sezamového oleje Nature’s Promise Bio
½ citronu
1 lžíce agávového sirupu
pepř

Jak na to?

1. Bulgur zalijte 250 ml vroucí vody, osolte a vařte 5 minut. Přiklopte a nechte15 minut dojít.

2.Vejce povařte 8 minut ve vroucí vodě, sceďte a oloupejte. Salát rozeberte na listy a důkladně promyjte, nechte okapat.

3.Do misek rozdělte salátové listy, na nudličky pokrájenou mrkev, plátky ředkviček, kuličky hrášku z poloviny lusků a promíchejte s bulgurem.

4.Poté obložte rozpůlenými vejci, přelijte zálivkou ze sezamového oleje, šťávy z citronu, agávového sirupu, soli a pepře. Posypte rozmělněným kozím sýrem, zbylými rozpůlenými hráškovými lusky, mátou a koprem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem

Inspirujte se podobnými recepty