Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

150 g pšeničného bulguru Nature’s Promise Bio
sůl
4 vejce
1 hlávkový salát
1 mrkev
1 svazek ředkviček
40 g čerstvých hráškových lusků
1 hrst čerstvé máty
1 hrst čerstvého kopru
125 g měkkého kozího sýra
4 lžíce sezamového oleje Nature’s Promise Bio
½ citronu
1 lžíce agávového sirupu
pepř

Postup přípravy

1. Bulgur zalijte 250 ml vroucí vody, osolte a vařte 5 minut. Přiklopte a nechte15 minut dojít.

2.Vejce povařte 8 minut ve vroucí vodě, sceďte a oloupejte. Salát rozeberte na listy a důkladně promyjte, nechte okapat.

3.Do misek rozdělte salátové listy, na nudličky pokrájenou mrkev, plátky ředkviček, kuličky hrášku z poloviny lusků a promíchejte s bulgurem.

4.Poté obložte rozpůlenými vejci, přelijte zálivkou ze sezamového oleje, šťávy z citronu, agávového sirupu, soli a pepře. Posypte rozmělněným kozím sýrem, zbylými rozpůlenými hráškovými lusky, mátou a koprem.

Pomohl vám recept?
3hodnocení4

Další videorecepty