Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít
Jarní kuřecí rolky s rukolovým salátem

Jarní kuřecí rolky s rukolovým salátem

Kuřecí plátky naklepávejte přes potravinovou fólii, nepoškodí se tak struktura masa.

Ingredience

4 kuřecí prsní řízky
sůl, pepř
4 plátky jamón serrano Albert Excellent
3 lžíce olivového oleje
NA SALÁT:
200 g rukoly
80 g žlutých cherry rajčat
6 ředkviček
1 lžíce olivového oleje
1 lžička javorového sirupu
1 lžička citronové šťávy
sůl, pepř

Postup přípravy

1. Kuřecí plátky naklepejte, osolte a opepřete.
2. Na každý položte plátek šunky a zarolujte. Zpevněte kuchyňským provázkem.
3. V pánvi rozehřejte olej a na mírném ohni opečte kuřecí rolky dozlatova, z každé strany 8–10 minut.
4. Na salát smíchejte rukolu s rozpůlenými rajčaty a ředkvičkami nakrájenými na plátky.
5. Na zálivku vyšlehejte olej, javorový sirup, citronovou šťávu, sůl a pepř. Promíchejte se salátem a podávejte s nakrájenými rolkami.

Pomohl vám recept?

Další videorecepty