Jak připevnit pstruha při pečení na klacku
Ingredience
4 | pstruzi z Rybího trhu Albert |
8 | snítek čerstvé hladkolisté petržele |
30 ml | olivového oleje |
2 | bio citrony |
Postup přípravy
1. Klacek prostrčte ústy a břišní dutinou.
2. Pstruhy naplňte snítkami petržele politými olivovým olejem a plátky očištěných citronů.
3. Rybu svažte provázkem pomocí řeznického uzlu. První uzlík zavažte u hlavy ryby. Pak volný konec provázku protáhněte 2 cm od prvního uzlíku podél ryby a přidržte palcem. Poté provázek obtočte zespodu kolem ryby a protáhněte smyčkou, aby vám vznikl jednoduchý uzlík. Takto pokračujte až k ocasu. Každý uzel dobře utáhněte.
4. Provázek u ocasu ryby několikrát obtočte, stáhněte a zavažte pevným uzlem.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY