Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.

Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Jak připevnit pstruha při pečení na klacku

Další recepty a články

Rybí karbanátky s kaší
Rybí karbanátky s...
Rybí karbanátky s kaší
Rybí karbanátky s kaší
Treska v papilotě s jarní...
Treska v papilotě...
Treska v papilotě s jarní...
Treska v papilotě s jarní...
Losos s fenyklovým salátem
Losos s fenyklovým...
Losos s fenyklovým salátem
Losos s fenyklovým salátem
Asijské nudle se zeleninou...
Asijské nudle se...
Asijské nudle se zeleninou...
Asijské nudle se zeleninou...

Jak připevnit pstruha při pečení na klacku

Co budete potřebovat

4 pstruzi z Rybího trhu Albert
8 snítek čerstvé hladkolisté petržele
30 ml olivového oleje
2 bio citrony

Jak na to?

1. Klacek prostrčte ústy a břišní dutinou.

2. Pstruhy naplňte snítkami petržele politými olivovým olejem a plátky očištěných citronů.

3. Rybu svažte provázkem pomocí řeznického uzlu. První uzlík zavažte u hlavy ryby. Pak volný konec provázku protáhněte 2 cm od prvního uzlíku podél ryby a přidržte palcem. Poté provázek obtočte zespodu kolem ryby a protáhněte smyčkou, aby vám vznikl jednoduchý uzlík. Takto pokračujte až k ocasu. Každý uzel dobře utáhněte.

4. Provázek u ocasu ryby několikrát obtočte, stáhněte a zavažte pevným uzlem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Jak připevnit pstruha při pečení na klacku

Hlavní chod Velmi snadné Ryby Grilování Magazín 6/2021
(0)

Co budete potřebovat

4 pstruzi z Rybího trhu Albert
8 snítek čerstvé hladkolisté petržele
30 ml olivového oleje
2 bio citrony

Jak na to?

1. Klacek prostrčte ústy a břišní dutinou.

2. Pstruhy naplňte snítkami petržele politými olivovým olejem a plátky očištěných citronů.

3. Rybu svažte provázkem pomocí řeznického uzlu. První uzlík zavažte u hlavy ryby. Pak volný konec provázku protáhněte 2 cm od prvního uzlíku podél ryby a přidržte palcem. Poté provázek obtočte zespodu kolem ryby a protáhněte smyčkou, aby vám vznikl jednoduchý uzlík. Takto pokračujte až k ocasu. Každý uzel dobře utáhněte.

4. Provázek u ocasu ryby několikrát obtočte, stáhněte a zavažte pevným uzlem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Rybí karbanátky s kaší
Rybí karbanátky s kaší
Rybí karbanátky s kaší
Rybí karbanátky s kaší
Treska v papilotě s jarní...
Treska v papilotě s jarní...
Treska v papilotě s jarní...
Treska v papilotě s jarní...
Losos s fenyklovým salátem
Losos s fenyklovým salátem
Losos s fenyklovým salátem
Losos s fenyklovým salátem
Asijské nudle se zeleninou...
Asijské nudle se zeleninou...
Asijské nudle se zeleninou...
Asijské nudle se zeleninou...

Inspirujte se podobnými recepty