ReceptyPečený pstruh s bylinkami na ohni
Albert logoAlbert logo
  • Pečený pstruh s bylinkami na ohni

Pečený pstruh s bylinkami na ohni

Pečený pstruh s bylinkami na ohni
Velmi snadné
31-45 minut
0/5
Bezlepkové
Grilování
Hlavní chod

Ingredience

Složení
1 porcí
  • Pstruh celý 4 ks
  • Koření ryby 4 člž
  • Sůl
  • Petržel hladkolistá 8 snít.
  • Pepř
  • Citron BIO 2 ks
  • Olej olivový 30 ml
  • Provázek
  • Brambory rané 400 g
  • Olej slunečnicový 15 ml
  • Pstruh celý 4 ks
  • Koření ryby 4 člž
  • Sůl
  • Petržel hladkolistá 8 snít.
  • Pepř
  • Citron BIO 2 ks
  • Olej olivový 30 ml
  • Provázek
  • Brambory rané 400 g
  • Olej slunečnicový 15 ml
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.

ZÁLEŽÍ NÁM NA TOM, ABYSTE JEDLI LÉPE

V Albertu víme, že lepší jídlo vede k lepšímu životu.