Jak grilovat lilek
Ingredience
1 | lilek |
3 | stroužky česneku |
Postup přípravy
1. Do omytého lilku udělejte špičkou malého nože asi 1 cm hluboké a 1 cm široké zářezy po celém obvodu, jako na fotce.
2. Do zářezů vložte podélně nakrájené plátky očištěných stroužků česneku.
3. Lilek grilujte v uzavřeném grilu na slabším žáru po dobu 20–30 minut, až je celá slupka spálená dočerna. Díky tomu získá skvělou uzenou kouřovou chuť.
4. Spálenou slupku oloupejte a zůstane vám uzená lilkovočesneková dužina na přípravu lilkového dipu.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY