Jahody v hlíně
Ingredience
3 | balení Koka sušenek |
1 | litr mléka |
2 | sáčky vanilkového pudinku |
4 | lžíce moučkového cukru |
250 g | čerstvého krémového sýra |
100 g | másla |
200 ml | smetany ke šlehání |
1 | vanička jahod se stopkami |
hrudky hnědého cukru jako kameny | |
slané tyčky na plot |
Postup přípravy
Sušenky rozdrťte, aby připomínaly hlínu. Polovinu rozdělte na dno květináčků, kokotek, větších papírových košíčků anebo do obdélníkové formy.
Podle návodu na obalu uvařte pudink. Překryjte ho potravinářskou fólií a nechte vychladnout. Sýr prošlehejte s máslem na krém. Zašlehejte pudink a ušlehanou smetanu. Krém naneste do připravených nádobek a do každé zapíchněte jahodu, aby koukala jen stopka. Zasypte zbytkem „hlíny“, okolí ozdobte kameny a plotem ze slaných tyčinek. Nechte vychladit a podávejte.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY