Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Italské lasagne

Další recepty a články

Špagety carbonara jednoduše a...
Špagety carbonara...
Špagety carbonara jednoduše a...
Špagety carbonara jednoduše a...
Těstoviny s brokolicí a...
Těstoviny s...
Těstoviny s brokolicí a...
Těstoviny s brokolicí a...
Dětské tagliatelle s rajčaty a...
Dětské tagliatelle s...
Dětské tagliatelle s rajčaty a...
Dětské tagliatelle s rajčaty a...
Špagety s domácím bazalkovým...
Špagety s domácím...
Špagety s domácím bazalkovým...
Špagety s domácím bazalkovým...

Italské lasagne

Co budete potřebovat

1 
 balíček na přípravu italských lasagní
olivový olej
300 g mletého hovězího masa
300 ml mléka
150 g zralého sýru

Jak na to?

Zeleninu očistěte, cibuli a česnek pokrájejte nadrobno, pórek, papriku a mrkev na kostičky.
V hluboké pánvi rozehřejte olivový olej, přidejte maso a zprudka ho restujte asi pět minut, aby se ze všech stran opeklo a rozpadlo na kousky.
Přidejte pokrájenou zeleninu i byliny a vařte dalších pět minut. Pokrájejte rajčata na kusy a přidejte je do pánve spolu s omáčkou na lasagne a s mlékem. Přiveďte k varu, stáhněte plamen a nechte pět minut probublávat.
Čtvrtinu omáčky rozetřete na dno zapékací mísy a zakryjte třemi pláty těstovin. Opakujte dvakrát a skončete vrstvou omáčky. Zasypte nastrouhaným sýrem a v troubě vyhřáté na 200 °C pečte 30 minut.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Italské lasagne

Hlavní chod Velmi snadné Italská Těstoviny Magazín 6/2017 (Letní speciál) Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 3 (9)

Co budete potřebovat

1 
 balíček na přípravu italských lasagní
olivový olej
300 g mletého hovězího masa
300 ml mléka
150 g zralého sýru

Jak na to?

Zeleninu očistěte, cibuli a česnek pokrájejte nadrobno, pórek, papriku a mrkev na kostičky.
V hluboké pánvi rozehřejte olivový olej, přidejte maso a zprudka ho restujte asi pět minut, aby se ze všech stran opeklo a rozpadlo na kousky.
Přidejte pokrájenou zeleninu i byliny a vařte dalších pět minut. Pokrájejte rajčata na kusy a přidejte je do pánve spolu s omáčkou na lasagne a s mlékem. Přiveďte k varu, stáhněte plamen a nechte pět minut probublávat.
Čtvrtinu omáčky rozetřete na dno zapékací mísy a zakryjte třemi pláty těstovin. Opakujte dvakrát a skončete vrstvou omáčky. Zasypte nastrouhaným sýrem a v troubě vyhřáté na 200 °C pečte 30 minut.

Další recepty a články

Špagety carbonara jednoduše a...
Špagety carbonara jednoduše a...
Špagety carbonara jednoduše a...
Špagety carbonara jednoduše a...
Těstoviny s brokolicí a...
Těstoviny s brokolicí a...
Těstoviny s brokolicí a...
Těstoviny s brokolicí a...
Dětské tagliatelle s rajčaty a...
Dětské tagliatelle s rajčaty a...
Dětské tagliatelle s rajčaty a...
Dětské tagliatelle s rajčaty a...
Špagety s domácím bazalkovým...
Špagety s domácím bazalkovým...
Špagety s domácím bazalkovým...
Špagety s domácím bazalkovým...

Inspirujte se podobnými recepty