×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Italské lasagne
60 minut , Hlavní chod , Velmi snadné , Italská , Těstoviny ,

Italské lasagne

Co budu potřebovat

1 
 balíček na přípravu italských lasagní
olivový olej
300 g mletého hovězího masa
300 ml mléka
150 g zralého sýru

Jak na to?

Zeleninu očistěte, cibuli a česnek pokrájejte nadrobno, pórek, papriku a mrkev na kostičky.
V hluboké pánvi rozehřejte olivový olej, přidejte maso a zprudka ho restujte asi pět minut, aby se ze všech stran opeklo a rozpadlo na kousky.
Přidejte pokrájenou zeleninu i byliny a vařte dalších pět minut. Pokrájejte rajčata na kusy a přidejte je do pánve spolu s omáčkou na lasagne a s mlékem. Přiveďte k varu, stáhněte plamen a nechte pět minut probublávat.
Čtvrtinu omáčky rozetřete na dno zapékací mísy a zakryjte třemi pláty těstovin. Opakujte dvakrát a skončete vrstvou omáčky. Zasypte nastrouhaným sýrem a v troubě vyhřáté na 200 °C pečte 30 minut.

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

  • Rychlá boloňská omáčka

    Těstoviny 45 minut
  • Zeleninové těstoviny

    Těstoviny 30 minut
  • Špagety carbonara

    Těstoviny 15 minut