×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Italské lasagne

Další recepty a články

Špagety carbonara jednoduše a...
Špagety carbonara...
Špagety carbonara jednoduše a...
Špagety carbonara jednoduše a...
Rychlá boloňská omáčka
Rychlá boloňská...
Rychlá boloňská omáčka
Rychlá boloňská omáčka
Zeleninové těstoviny
Zeleninové těstoviny
Zeleninové těstoviny
Zeleninové těstoviny
Špagety carbonara
Špagety carbonara
Špagety carbonara
Špagety carbonara

Italské lasagne

Co budete potřebovat

1 
 balíček na přípravu italských lasagní
olivový olej
300 g mletého hovězího masa
300 ml mléka
150 g zralého sýru

Jak na to?

Zeleninu očistěte, cibuli a česnek pokrájejte nadrobno, pórek, papriku a mrkev na kostičky.
V hluboké pánvi rozehřejte olivový olej, přidejte maso a zprudka ho restujte asi pět minut, aby se ze všech stran opeklo a rozpadlo na kousky.
Přidejte pokrájenou zeleninu i byliny a vařte dalších pět minut. Pokrájejte rajčata na kusy a přidejte je do pánve spolu s omáčkou na lasagne a s mlékem. Přiveďte k varu, stáhněte plamen a nechte pět minut probublávat.
Čtvrtinu omáčky rozetřete na dno zapékací mísy a zakryjte třemi pláty těstovin. Opakujte dvakrát a skončete vrstvou omáčky. Zasypte nastrouhaným sýrem a v troubě vyhřáté na 200 °C pečte 30 minut.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Italské lasagne

Hlavní chod Velmi snadné Italská Těstoviny Magazín 6/2017 (Letní speciál) Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 3 (7)

Co budete potřebovat

1 
 balíček na přípravu italských lasagní
olivový olej
300 g mletého hovězího masa
300 ml mléka
150 g zralého sýru

Jak na to?

Zeleninu očistěte, cibuli a česnek pokrájejte nadrobno, pórek, papriku a mrkev na kostičky.
V hluboké pánvi rozehřejte olivový olej, přidejte maso a zprudka ho restujte asi pět minut, aby se ze všech stran opeklo a rozpadlo na kousky.
Přidejte pokrájenou zeleninu i byliny a vařte dalších pět minut. Pokrájejte rajčata na kusy a přidejte je do pánve spolu s omáčkou na lasagne a s mlékem. Přiveďte k varu, stáhněte plamen a nechte pět minut probublávat.
Čtvrtinu omáčky rozetřete na dno zapékací mísy a zakryjte třemi pláty těstovin. Opakujte dvakrát a skončete vrstvou omáčky. Zasypte nastrouhaným sýrem a v troubě vyhřáté na 200 °C pečte 30 minut.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Špagety carbonara jednoduše a...
Špagety carbonara jednoduše a...
Špagety carbonara jednoduše a...
Špagety carbonara jednoduše a...
Rychlá boloňská omáčka
Rychlá boloňská omáčka
Rychlá boloňská omáčka
Rychlá boloňská omáčka
Zeleninové těstoviny
Zeleninové těstoviny
Zeleninové těstoviny
Zeleninové těstoviny
Špagety carbonara
Špagety carbonara
Špagety carbonara
Špagety carbonara

Inspirujte se podobnými recepty