Italské lasagne
Co budete potřebovat
Jak na to?
Zeleninu očistěte, cibuli a česnek pokrájejte nadrobno, pórek, papriku a mrkev na kostičky.
V hluboké pánvi rozehřejte olivový olej, přidejte maso a zprudka ho restujte asi pět minut, aby se ze všech stran opeklo a rozpadlo na kousky.
Přidejte pokrájenou zeleninu i byliny a vařte dalších pět minut. Pokrájejte rajčata na kusy a přidejte je do pánve spolu s omáčkou na lasagne a s mlékem. Přiveďte k varu, stáhněte plamen a nechte pět minut probublávat.
Čtvrtinu omáčky rozetřete na dno zapékací mísy a zakryjte třemi pláty těstovin. Opakujte dvakrát a skončete vrstvou omáčky. Zasypte nastrouhaným sýrem a v troubě vyhřáté na 200 °C pečte 30 minut.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Italské lasagne
Co budete potřebovat
Jak na to?
Zeleninu očistěte, cibuli a česnek pokrájejte nadrobno, pórek, papriku a mrkev na kostičky.
V hluboké pánvi rozehřejte olivový olej, přidejte maso a zprudka ho restujte asi pět minut, aby se ze všech stran opeklo a rozpadlo na kousky.
Přidejte pokrájenou zeleninu i byliny a vařte dalších pět minut. Pokrájejte rajčata na kusy a přidejte je do pánve spolu s omáčkou na lasagne a s mlékem. Přiveďte k varu, stáhněte plamen a nechte pět minut probublávat.
Čtvrtinu omáčky rozetřete na dno zapékací mísy a zakryjte třemi pláty těstovin. Opakujte dvakrát a skončete vrstvou omáčky. Zasypte nastrouhaným sýrem a v troubě vyhřáté na 200 °C pečte 30 minut.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio