×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Italské lasagne

Další recepty a články

Rychlá boloňská omáčka
Rychlá boloňská...
Rychlá boloňská omáčka
Rychlá boloňská omáčka
Zeleninové těstoviny
Zeleninové těstoviny
Zeleninové těstoviny
Zeleninové těstoviny
Špagety carbonara
Špagety carbonara
Špagety carbonara
Špagety carbonara
Chřestové linguine carbonara
Chřestové linguine...
Chřestové linguine carbonara
Chřestové linguine carbonara

Italské lasagne

Co budete potřebovat

1 
 balíček na přípravu italských lasagní
olivový olej
300 g mletého hovězího masa
300 ml mléka
150 g zralého sýru

Jak na to?

Zeleninu očistěte, cibuli a česnek pokrájejte nadrobno, pórek, papriku a mrkev na kostičky.
V hluboké pánvi rozehřejte olivový olej, přidejte maso a zprudka ho restujte asi pět minut, aby se ze všech stran opeklo a rozpadlo na kousky.
Přidejte pokrájenou zeleninu i byliny a vařte dalších pět minut. Pokrájejte rajčata na kusy a přidejte je do pánve spolu s omáčkou na lasagne a s mlékem. Přiveďte k varu, stáhněte plamen a nechte pět minut probublávat.
Čtvrtinu omáčky rozetřete na dno zapékací mísy a zakryjte třemi pláty těstovin. Opakujte dvakrát a skončete vrstvou omáčky. Zasypte nastrouhaným sýrem a v troubě vyhřáté na 200 °C pečte 30 minut.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Italské lasagne

Hlavní chod Velmi snadné Italská Těstoviny Magazín 6/2017 (Letní speciál) Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 3 (6)

Co budete potřebovat

1 
 balíček na přípravu italských lasagní
olivový olej
300 g mletého hovězího masa
300 ml mléka
150 g zralého sýru

Jak na to?

Zeleninu očistěte, cibuli a česnek pokrájejte nadrobno, pórek, papriku a mrkev na kostičky.
V hluboké pánvi rozehřejte olivový olej, přidejte maso a zprudka ho restujte asi pět minut, aby se ze všech stran opeklo a rozpadlo na kousky.
Přidejte pokrájenou zeleninu i byliny a vařte dalších pět minut. Pokrájejte rajčata na kusy a přidejte je do pánve spolu s omáčkou na lasagne a s mlékem. Přiveďte k varu, stáhněte plamen a nechte pět minut probublávat.
Čtvrtinu omáčky rozetřete na dno zapékací mísy a zakryjte třemi pláty těstovin. Opakujte dvakrát a skončete vrstvou omáčky. Zasypte nastrouhaným sýrem a v troubě vyhřáté na 200 °C pečte 30 minut.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Rychlá boloňská omáčka
Rychlá boloňská omáčka
Rychlá boloňská omáčka
Rychlá boloňská omáčka
Zeleninové těstoviny
Zeleninové těstoviny
Zeleninové těstoviny
Zeleninové těstoviny
Špagety carbonara
Špagety carbonara
Špagety carbonara
Špagety carbonara
Chřestové linguine carbonara
Chřestové linguine carbonara
Chřestové linguine carbonara
Chřestové linguine carbonara

Inspirujte se podobnými recepty