×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Italské kuře

Další recepty a články

Špagety carbonara
Špagety carbonara
Špagety carbonara
Špagety carbonara
Kuře pečené s bramborami,...
Kuře pečené s...
Kuře pečené s bramborami,...
Kuře pečené s bramborami,...
Křupavé řízky po italsku
Křupavé řízky po...
Křupavé řízky po italsku
Křupavé řízky po italsku
Spaghetti s rajčaty, bazalkou...
Spaghetti s rajčaty,...
Spaghetti s rajčaty, bazalkou...
Spaghetti s rajčaty, bazalkou...

Italské kuře

Co budete potřebovat

2 lžíce nasekaných oliv nebo sušených rajčat – podle chuti
1 stroužek česneku, prolisovaný
půl lžičky sušeného oregana
4 hrsti čerstvých bazalkových lístků
200 g smetanového čerstvého sýru AQ
4 kuřecí prsní řízky AQ, osolené
4 zralá rajčata AQ, na plátky
olivový olej AQ na vymazání a zastříknutí
bageta nebo chléb k servírování

Jak na to?

Troubu předehřejte na 200 °C. Olivy či sušená rajčata, česnek, oregano a zhruba půlku nasekaných bazalkových lístků vetřete do sýru. V každém kousku kuřecího masa udělejte podélným řezem kapsu, do ní dejte vždy čtvrtinu ochuceného sýru a uzavřete. Položte do pekáčku vymazaného
olejem a navrch dejte několik koleček rajčete. Zastříkněte olejem a posypte zbytkem bazalky. Pečte 20 minut, dokud nezačne kuřecí maso po stranách zlátnout a rajčata vypadat lehce vysušeně. Podávejte s čerstvou bagetou nebo křupavým chlebem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Italské kuře

Hlavní chod Velmi snadné Italská
Průměrné hodnocení 5 (19)

Co budete potřebovat

2 lžíce nasekaných oliv nebo sušených rajčat – podle chuti
1 stroužek česneku, prolisovaný
půl lžičky sušeného oregana
4 hrsti čerstvých bazalkových lístků
200 g smetanového čerstvého sýru AQ
4 kuřecí prsní řízky AQ, osolené
4 zralá rajčata AQ, na plátky
olivový olej AQ na vymazání a zastříknutí
bageta nebo chléb k servírování

Jak na to?

Troubu předehřejte na 200 °C. Olivy či sušená rajčata, česnek, oregano a zhruba půlku nasekaných bazalkových lístků vetřete do sýru. V každém kousku kuřecího masa udělejte podélným řezem kapsu, do ní dejte vždy čtvrtinu ochuceného sýru a uzavřete. Položte do pekáčku vymazaného
olejem a navrch dejte několik koleček rajčete. Zastříkněte olejem a posypte zbytkem bazalky. Pečte 20 minut, dokud nezačne kuřecí maso po stranách zlátnout a rajčata vypadat lehce vysušeně. Podávejte s čerstvou bagetou nebo křupavým chlebem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Špagety carbonara
Špagety carbonara
Špagety carbonara
Špagety carbonara
Kuře pečené s bramborami,...
Kuře pečené s bramborami,...
Kuře pečené s bramborami,...
Kuře pečené s bramborami,...
Křupavé řízky po italsku
Křupavé řízky po italsku
Křupavé řízky po italsku
Křupavé řízky po italsku
Spaghetti s rajčaty, bazalkou...
Spaghetti s rajčaty, bazalkou...
Spaghetti s rajčaty, bazalkou...
Spaghetti s rajčaty, bazalkou...

Inspirujte se podobnými recepty

Tipy na jedlé vánoční dárky

Mohlo by Vám také chutnat