Italské kuře
Co budete potřebovat
Jak na to?
Troubu předehřejte na 200 °C. Olivy či sušená rajčata, česnek, oregano a zhruba půlku nasekaných bazalkových lístků vetřete do sýru. V každém kousku kuřecího masa udělejte podélným řezem kapsu, do ní dejte vždy čtvrtinu ochuceného sýru a uzavřete. Položte do pekáčku vymazaného
olejem a navrch dejte několik koleček rajčete. Zastříkněte olejem a posypte zbytkem bazalky. Pečte 20 minut, dokud nezačne kuřecí maso po stranách zlátnout a rajčata vypadat lehce vysušeně. Podávejte s čerstvou bagetou nebo křupavým chlebem.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Co budete potřebovat
Jak na to?
Troubu předehřejte na 200 °C. Olivy či sušená rajčata, česnek, oregano a zhruba půlku nasekaných bazalkových lístků vetřete do sýru. V každém kousku kuřecího masa udělejte podélným řezem kapsu, do ní dejte vždy čtvrtinu ochuceného sýru a uzavřete. Položte do pekáčku vymazaného
olejem a navrch dejte několik koleček rajčete. Zastříkněte olejem a posypte zbytkem bazalky. Pečte 20 minut, dokud nezačne kuřecí maso po stranách zlátnout a rajčata vypadat lehce vysušeně. Podávejte s čerstvou bagetou nebo křupavým chlebem.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio