Domácí italská pomazánka
Co budete potřebovat
Jak na to?
Opražte piniové oříšky na suché pánvi, trvá to 2–3 minuty. Pak je vsypte do mixéru spolu s česnekem, parmazánem a olejem je rozmixujte a směs přesuňte do misky. Přidejte rajčata, žervé, pepř a sůl. Dobře promíchejte. Nakonec vmíchejte bazalku a servírujte namazané na čerstvém pečivu.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Co budete potřebovat
Jak na to?
Opražte piniové oříšky na suché pánvi, trvá to 2–3 minuty. Pak je vsypte do mixéru spolu s česnekem, parmazánem a olejem je rozmixujte a směs přesuňte do misky. Přidejte rajčata, žervé, pepř a sůl. Dobře promíchejte. Nakonec vmíchejte bazalku a servírujte namazané na čerstvém pečivu.
Mohlo by Vám také chutnat
preselected filter button
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio