Domácí italská pomazánka
Ingredience
1 | hrst piniových oříšků |
3 | stroužky česneku, nadrcené |
2 | lžíce parmazánu, strouhaného |
2 | lžíce olivového oleje |
6 | sušených rajčat, na malé kousky |
250 g | žervé |
sůl,pepř | |
8 | listů čerstvé bazalky, natrhané |
Postup přípravy
Opražte piniové oříšky na suché pánvi, trvá to 2–3 minuty. Pak je vsypte do mixéru spolu s česnekem, parmazánem a olejem je rozmixujte a směs přesuňte do misky. Přidejte rajčata, žervé, pepř a sůl. Dobře promíchejte. Nakonec vmíchejte bazalku a servírujte namazané na čerstvém pečivu.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY