ReceptyItalská kapsa plněná šunkou a sýrem
Albert logoAlbert logo
  • Italská kapsa plněná šunkou a sýrem

Italská kapsa plněná šunkou a sýrem

Italská kapsa plněná šunkou a sýrem
Velmi snadné
0-15 minut
4/5
Hlavní chod

Ingredience

Složení
4 porce
  • Vepřové řízky z kýty 4 ks
  • Schwarzwaldská šunka 60 g
  • Feferonky 60 g
  • Gouda bloček 50 g
  • Sůl
  • Bazalka čerstvá 1 hrs.
  • Olej olivový 2 plž
  • Pepř
  • Vepřové řízky z kýty 4 ks
  • Schwarzwaldská šunka 60 g
  • Feferonky 60 g
  • Gouda bloček 50 g
  • Sůl
  • Bazalka čerstvá 1 hrs.
  • Olej olivový 2 plž
  • Pepř

Příprava

1
Plátky masa na boku nařízněte a vzniklou kapsu naplňte bazalkou, feferonkami, šunkou a sýrem. Po stranách zpevněte párátky.
2
Povrch osolte a opepřete a zakapejte olejem. Nechte odležet 20 minut.
3
Na rozpáleném grilu opékejte 10 minut z každé strany.
4
Plátky nakrájejte a podávejte.
1
Plátky masa na boku nařízněte a vzniklou kapsu naplňte bazalkou, feferonkami, šunkou a sýrem. Po stranách zpevněte párátky.
2
Povrch osolte a opepřete a zakapejte olejem. Nechte odležet 20 minut.
3
Na rozpáleném grilu opékejte 10 minut z každé strany.
4
Plátky nakrájejte a podávejte.

Hodnocení

Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Aktuální letáky

Prolistujte si aktuální letákovou nabídku plnou akčních cen.

Platný ještě 3 dny

Od 09.04.2025 do 15.04.2025

Platný ještě 8 dní

Od 09.04.2025 do 20.04.2025

Platný ještě 8 dní

Od 09.04.2025 do 20.04.2025

Platný ještě 3 dny

Od 09.04.2025 do 15.04.2025

Platný ještě 8 dní

Od 09.04.2025 do 20.04.2025

Platný ještě 8 dní

Od 09.04.2025 do 20.04.2025

Prohlížet letáky

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.