1
Čokoládu rozlámejte a rozpusťte ve vodní lázni. Smetanu přiveďte k varu a postupně ji zapracujte stěrkou do rozpuštěné čokolády. Nechte asi 10 minut zchladnout.
2
Ke směsi přidejte na kostičky nakrájené změklé máslo, brandy, sůl a promixujte tyčovým mixérem do hladké a lesklé konzistence. Překryjte misku fólií a dejte na hodinu vychladit do lednice.
3
Ze studené směsi vykrajujte malou lžičkou hrudky a obalujte je v kakau. Skladujte v plechové dóze v chladu, vydrží vám až 10 dní.
1
Čokoládu rozlámejte a rozpusťte ve vodní lázni. Smetanu přiveďte k varu a postupně ji zapracujte stěrkou do rozpuštěné čokolády. Nechte asi 10 minut zchladnout.
2
Ke směsi přidejte na kostičky nakrájené změklé máslo, brandy, sůl a promixujte tyčovým mixérem do hladké a lesklé konzistence. Překryjte misku fólií a dejte na hodinu vychladit do lednice.
3
Ze studené směsi vykrajujte malou lžičkou hrudky a obalujte je v kakau. Skladujte v plechové dóze v chladu, vydrží vám až 10 dní.