Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Hrudky v kakau

Inspirujte se podobnými recepty

Baby krůta s kaštanovou...
Baby krůta s...
Baby krůta s kaštanovou...
Baby krůta s kaštanovou...
Červené čokoládové sušenky
Červené čokoládové...
Červené čokoládové sušenky
Červené čokoládové sušenky
Pařížské ořechové rohlíčky
Pařížské ořechové...
Pařížské ořechové rohlíčky
Pařížské ořechové rohlíčky
Krajkové cukroví
Krajkové cukroví
Krajkové cukroví
Krajkové cukroví

Hrudky v kakau

Co budete potřebovat

300 g hořké čokolády (70 %)
200 g smetany ke šlehání (30 %)
100 g másla
2 lžíce brandy
1⁄2 lžičky mořské soli
50 g holandského kakaa

Jak na to?

1. Čokoládu rozlámejte a rozpusťte ve vodní lázni. Smetanu přiveďte k varu a postupně ji zapracujte stěrkou do rozpuštěné čokolády. Nechte asi 10 minut zchladnout.
2. Ke směsi přidejte na kostičky nakrájené změklé máslo, brandy, sůl a promixujte tyčovým mixérem do hladké a lesklé konzistence. Překryjte misku fólií a dejte na hodinu vychladit do lednice.
3. Ze studené směsi vykrajujte malou lžičkou hrudky
a obalujte je v kakau. Skladujte v plechové dóze v chladu, vydrží vám až 10 dní.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Hrudky v kakau

Dezert Velmi snadné Cukroví Vánoce Vegetariánské Bezlepkové Magazín 12/2019 Počet porcí: 40 kusů
Průměrné hodnocení 5 (2)

Co budete potřebovat

300 g hořké čokolády (70 %)
200 g smetany ke šlehání (30 %)
100 g másla
2 lžíce brandy
1⁄2 lžičky mořské soli
50 g holandského kakaa

Jak na to?

1. Čokoládu rozlámejte a rozpusťte ve vodní lázni. Smetanu přiveďte k varu a postupně ji zapracujte stěrkou do rozpuštěné čokolády. Nechte asi 10 minut zchladnout.
2. Ke směsi přidejte na kostičky nakrájené změklé máslo, brandy, sůl a promixujte tyčovým mixérem do hladké a lesklé konzistence. Překryjte misku fólií a dejte na hodinu vychladit do lednice.
3. Ze studené směsi vykrajujte malou lžičkou hrudky
a obalujte je v kakau. Skladujte v plechové dóze v chladu, vydrží vám až 10 dní.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Baby krůta s kaštanovou...
Baby krůta s...
Baby krůta s kaštanovou...
Baby krůta s kaštanovou...
Červené čokoládové sušenky
Červené čokoládové...
Červené čokoládové sušenky
Červené čokoládové sušenky
Pařížské ořechové rohlíčky
Pařížské ořechové...
Pařížské ořechové rohlíčky
Pařížské ořechové rohlíčky
Krajkové cukroví
Krajkové cukroví
Krajkové cukroví
Krajkové cukroví

Inspirujte se podobnými recepty