Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.

Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Hrudky v kakau

Inspirujte se podobnými recepty

Bezlepkové vanilkové rohlíčky
Bezlepkové vanilkové...
Bezlepkové vanilkové rohlíčky
Bezlepkové vanilkové rohlíčky
Bramborové trubičky se sýrovou...
Bramborové trubičky...
Bramborové trubičky se sýrovou...
Bramborové trubičky se sýrovou...
Vinná klobása v listovém těstě
Vinná klobása v...
Vinná klobása v listovém těstě
Vinná klobása v listovém těstě
Vepřové koleno, celerové pyré...
Vepřové koleno,...
Vepřové koleno, celerové pyré...
Vepřové koleno, celerové pyré...

Hrudky v kakau

Co budete potřebovat

300 g hořké čokolády (70 %)
200 g smetany ke šlehání (30 %)
100 g másla
2 lžíce brandy
1⁄2 lžičky mořské soli
50 g holandského kakaa

Jak na to?

1. Čokoládu rozlámejte a rozpusťte ve vodní lázni. Smetanu přiveďte k varu a postupně ji zapracujte stěrkou do rozpuštěné čokolády. Nechte asi 10 minut zchladnout.
2. Ke směsi přidejte na kostičky nakrájené změklé máslo, brandy, sůl a promixujte tyčovým mixérem do hladké a lesklé konzistence. Překryjte misku fólií a dejte na hodinu vychladit do lednice.
3. Ze studené směsi vykrajujte malou lžičkou hrudky
a obalujte je v kakau. Skladujte v plechové dóze v chladu, vydrží vám až 10 dní.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Hrudky v kakau

Dezert Velmi snadné Cukroví Vánoce Vegetariánské Bezlepkové Magazín 12/2019 Počet porcí: 40 kusů
Průměrné hodnocení 4 (6)

Co budete potřebovat

300 g hořké čokolády (70 %)
200 g smetany ke šlehání (30 %)
100 g másla
2 lžíce brandy
1⁄2 lžičky mořské soli
50 g holandského kakaa

Jak na to?

1. Čokoládu rozlámejte a rozpusťte ve vodní lázni. Smetanu přiveďte k varu a postupně ji zapracujte stěrkou do rozpuštěné čokolády. Nechte asi 10 minut zchladnout.
2. Ke směsi přidejte na kostičky nakrájené změklé máslo, brandy, sůl a promixujte tyčovým mixérem do hladké a lesklé konzistence. Překryjte misku fólií a dejte na hodinu vychladit do lednice.
3. Ze studené směsi vykrajujte malou lžičkou hrudky
a obalujte je v kakau. Skladujte v plechové dóze v chladu, vydrží vám až 10 dní.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Bezlepkové vanilkové rohlíčky
Bezlepkové vanilkové...
Bezlepkové vanilkové rohlíčky
Bezlepkové vanilkové rohlíčky
Bramborové trubičky se sýrovou...
Bramborové trubičky...
Bramborové trubičky se sýrovou...
Bramborové trubičky se sýrovou...
Vinná klobása v listovém těstě
Vinná klobása v...
Vinná klobása v listovém těstě
Vinná klobása v listovém těstě
Vepřové koleno, celerové pyré...
Vepřové koleno,...
Vepřové koleno, celerové pyré...
Vepřové koleno, celerové pyré...

Inspirujte se podobnými recepty