Hrudky v kakau
Ingredience
300 g | hořké čokolády (70 %) |
200 g | smetany ke šlehání (30 %) |
100 g | másla |
2 | lžíce brandy |
1⁄2 | lžičky mořské soli |
50 g | holandského kakaa |
Postup přípravy
1. Čokoládu rozlámejte a rozpusťte ve vodní lázni. Smetanu přiveďte k varu a postupně ji zapracujte stěrkou do rozpuštěné čokolády. Nechte asi 10 minut zchladnout.
2. Ke směsi přidejte na kostičky nakrájené změklé máslo, brandy, sůl a promixujte tyčovým mixérem do hladké a lesklé konzistence. Překryjte misku fólií a dejte na hodinu vychladit do lednice.
3. Ze studené směsi vykrajujte malou lžičkou hrudky
a obalujte je v kakau. Skladujte v plechové dóze v chladu, vydrží vám až 10 dní.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY