Na základě nařízení vlády upravujeme otevírací dobu na našich prodejnách.Vyhledat prodejnu Zavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Hrudky v kakau

Inspirujte se podobnými recepty

Raw ořechovo-kakaové koule
Raw ořechovo-kakaové...
Raw ořechovo-kakaové koule
Raw ořechovo-kakaové koule
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Domácí hořčice
Domácí hořčice
Domácí hořčice
Domácí hořčice
Bramborový salát s hořčicí
Bramborový salát s...
Bramborový salát s hořčicí
Bramborový salát s hořčicí

Hrudky v kakau

Co budete potřebovat

300 g hořké čokolády (70 %)
200 g smetany ke šlehání (30 %)
100 g másla
2 lžíce brandy
1⁄2 lžičky mořské soli
50 g holandského kakaa

Jak na to?

1. Čokoládu rozlámejte a rozpusťte ve vodní lázni. Smetanu přiveďte k varu a postupně ji zapracujte stěrkou do rozpuštěné čokolády. Nechte asi 10 minut zchladnout.
2. Ke směsi přidejte na kostičky nakrájené změklé máslo, brandy, sůl a promixujte tyčovým mixérem do hladké a lesklé konzistence. Překryjte misku fólií a dejte na hodinu vychladit do lednice.
3. Ze studené směsi vykrajujte malou lžičkou hrudky
a obalujte je v kakau. Skladujte v plechové dóze v chladu, vydrží vám až 10 dní.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Hrudky v kakau

Dezert Velmi snadné Cukroví Vánoce Vegetariánské Bezlepkové Magazín 12/2019 Počet porcí: 40 kusů
Průměrné hodnocení 5 (4)

Co budete potřebovat

300 g hořké čokolády (70 %)
200 g smetany ke šlehání (30 %)
100 g másla
2 lžíce brandy
1⁄2 lžičky mořské soli
50 g holandského kakaa

Jak na to?

1. Čokoládu rozlámejte a rozpusťte ve vodní lázni. Smetanu přiveďte k varu a postupně ji zapracujte stěrkou do rozpuštěné čokolády. Nechte asi 10 minut zchladnout.
2. Ke směsi přidejte na kostičky nakrájené změklé máslo, brandy, sůl a promixujte tyčovým mixérem do hladké a lesklé konzistence. Překryjte misku fólií a dejte na hodinu vychladit do lednice.
3. Ze studené směsi vykrajujte malou lžičkou hrudky
a obalujte je v kakau. Skladujte v plechové dóze v chladu, vydrží vám až 10 dní.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Raw ořechovo-kakaové koule
Raw ořechovo-kakaové...
Raw ořechovo-kakaové koule
Raw ořechovo-kakaové koule
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Domácí hořčice
Domácí hořčice
Domácí hořčice
Domácí hořčice
Bramborový salát s hořčicí
Bramborový salát s...
Bramborový salát s hořčicí
Bramborový salát s hořčicí

Inspirujte se podobnými recepty