Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Hrášková polévka se sýrovým chipsem

Inspirujte se podobnými recepty

Vaječný likér s chutí Vánoc
Vaječný likér s...
Vaječný likér s chutí Vánoc
Vaječný likér s chutí Vánoc
Pravá vánoční štola
Pravá vánoční štola
Pravá vánoční štola
Pravá vánoční štola
Čokoládová kolečka s...
Čokoládová kolečka s...
Čokoládová kolečka s...
Čokoládová kolečka s...
Luxusní čokoládová pěna
Luxusní čokoládová...
Luxusní čokoládová pěna
Luxusní čokoládová pěna

Hrášková polévka se sýrovým chipsem

Co budete potřebovat

200 g zeleného hrachu
4 lžíce rostlinného oleje
1 cibule
3 stroužky česneku
1,5 l vody
250 g uzeného masa
2 bobkové listy
5 kuliček nového koření
6 kuliček celého pepře
1 lžička sušeného tymiánu
1⁄2 citronu
150 ml smetany na vaření (12 %)
sůl
120 g parmazánu
1 hrst hladkolisté petrželky

Jak na to?

1. Hrách omyjte a den předem namočte, poté sceďte.
2. Ve větším hrnci rozpalte 2 lžíce oleje, osmahněte na něm nadrobno pokrájenou oloupanou cibuli a 2 stroužky nakrájeného oloupaného česneku. Přisypte hrách, podlijte vodou, vložte maso v celku a koření. Na mírném ohni vařte 45 minut.
3. Maso s kořením vyjměte, vsypte nastrouhanou kůru a šťávu z citronu, rozmixujte dohladka. Zjemněte smetanou a dosolte.
4. Nastrouhaný parmazán promíchejte se zbylým rozmělněným česnekem a na plech vyložený pečicím papírem rozdělte do 6 hromádek. Pečte 10 minut v troubě předehřáté na 180 °C.
5. Maso nakrájejte nadrobno a osmahněte na oleji dokřupava.
6. Polévku ozdobte petrželkou, uzeným masem a sýrovým chipsem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Hrášková polévka se sýrovým chipsem

Polévka Snadné Polévky Vánoce Bezlepkové Magazín 12/2019 Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

200 g zeleného hrachu
4 lžíce rostlinného oleje
1 cibule
3 stroužky česneku
1,5 l vody
250 g uzeného masa
2 bobkové listy
5 kuliček nového koření
6 kuliček celého pepře
1 lžička sušeného tymiánu
1⁄2 citronu
150 ml smetany na vaření (12 %)
sůl
120 g parmazánu
1 hrst hladkolisté petrželky

Jak na to?

1. Hrách omyjte a den předem namočte, poté sceďte.
2. Ve větším hrnci rozpalte 2 lžíce oleje, osmahněte na něm nadrobno pokrájenou oloupanou cibuli a 2 stroužky nakrájeného oloupaného česneku. Přisypte hrách, podlijte vodou, vložte maso v celku a koření. Na mírném ohni vařte 45 minut.
3. Maso s kořením vyjměte, vsypte nastrouhanou kůru a šťávu z citronu, rozmixujte dohladka. Zjemněte smetanou a dosolte.
4. Nastrouhaný parmazán promíchejte se zbylým rozmělněným česnekem a na plech vyložený pečicím papírem rozdělte do 6 hromádek. Pečte 10 minut v troubě předehřáté na 180 °C.
5. Maso nakrájejte nadrobno a osmahněte na oleji dokřupava.
6. Polévku ozdobte petrželkou, uzeným masem a sýrovým chipsem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Vaječný likér s chutí Vánoc
Vaječný likér s...
Vaječný likér s chutí Vánoc
Vaječný likér s chutí Vánoc
Pravá vánoční štola
Pravá vánoční štola
Pravá vánoční štola
Pravá vánoční štola
Čokoládová kolečka s...
Čokoládová kolečka s...
Čokoládová kolečka s...
Čokoládová kolečka s...
Luxusní čokoládová pěna
Luxusní čokoládová...
Luxusní čokoládová pěna
Luxusní čokoládová pěna

Inspirujte se podobnými recepty