Na základě nařízení vlády upravujeme otvírací dobu na našich prodejnách.Vyhledat prodejnu Zavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Hrášková polévka s česnekovým toastem

Další recepty a články

Jahodové mojito
Jahodové mojito
Jahodové mojito
Jahodové mojito
Bylinkový bulgur se špenátem
Bylinkový bulgur se...
Bylinkový bulgur se špenátem
Bylinkový bulgur se špenátem
Okurková limonáda s vodkou
Okurková limonáda s...
Okurková limonáda s vodkou
Okurková limonáda s vodkou
Cuketové placky ,létající...
Cuketové placky...
Cuketové placky ,létající...
Cuketové placky ,létající...

Hrášková polévka s česnekovým toastem

Co budete potřebovat

2 lžíce rozpuštěného másla 
+ 30 g másla do polévky
2 stroužky česneku
500 g mraženého hrášku
1 l zeleninového vývaru (nebo 1 kostka bujónu)
4 větvičky máty
1 a ½ lžičky soli
1 malá světlá bagetka
čerstvě mletý pepř
4 lžíce kefíru

Jak na to?

Předehřejte troubu na 100 °C gril. Na másle zlehka orestujte najemno nakrájený česnek.
Přidejte hrášek, trochu promíchejte a zalijte vývarem. Přidejte mátu, osolte a pět minut vařte.
Mezitím vyložte plech pečicím papírem. Bagetu nakrájejte na velmi tenké plátky a vyskládejte na papír. Dejte péct na pět minut dozlatova.
Nakonec polévku rozmixujte dohladka. Servírujte ozdobenou čerstvě mletým pepřem, toasty, lžící kefíru a lístkem máty.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Hrášková polévka s česnekovým toastem

Polévka Velmi snadné Něco lehkého Vegetariánské Máta Magazín 4/2018 Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 4 (3)
Nádherně zelená polévka, která je hotová během 15 minut. Jemná a sladká chuť hrášku potěší velké i malé strávníky.

Co budete potřebovat

2 lžíce rozpuštěného másla 
+ 30 g másla do polévky
2 stroužky česneku
500 g mraženého hrášku
1 l zeleninového vývaru (nebo 1 kostka bujónu)
4 větvičky máty
1 a ½ lžičky soli
1 malá světlá bagetka
čerstvě mletý pepř
4 lžíce kefíru

Jak na to?

Předehřejte troubu na 100 °C gril. Na másle zlehka orestujte najemno nakrájený česnek.
Přidejte hrášek, trochu promíchejte a zalijte vývarem. Přidejte mátu, osolte a pět minut vařte.
Mezitím vyložte plech pečicím papírem. Bagetu nakrájejte na velmi tenké plátky a vyskládejte na papír. Dejte péct na pět minut dozlatova.
Nakonec polévku rozmixujte dohladka. Servírujte ozdobenou čerstvě mletým pepřem, toasty, lžící kefíru a lístkem máty.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Jahodové mojito
Jahodové mojito
Jahodové mojito
Jahodové mojito
Bylinkový bulgur se špenátem
Bylinkový bulgur se špenátem
Bylinkový bulgur se špenátem
Bylinkový bulgur se špenátem
Okurková limonáda s vodkou
Okurková limonáda s vodkou
Okurková limonáda s vodkou
Okurková limonáda s vodkou
Cuketové placky ,létající...
Cuketové placky ,létající...
Cuketové placky ,létající...
Cuketové placky ,létající...

Inspirujte se podobnými recepty