Hrášková polévka s česnekovým toastem
Ingredience
2 | lžíce rozpuštěného másla + 30 g másla do polévky |
2 | stroužky česneku |
500 g | mraženého hrášku |
1 l | zeleninového vývaru (nebo 1 kostka bujónu) |
4 | větvičky máty |
1 | a ½ lžičky soli |
1 | malá světlá bagetka |
čerstvě mletý pepř | |
4 | lžíce kefíru |
Postup přípravy
Předehřejte troubu na 100 °C gril. Na másle zlehka orestujte najemno nakrájený česnek.
Přidejte hrášek, trochu promíchejte a zalijte vývarem. Přidejte mátu, osolte a pět minut vařte.
Mezitím vyložte plech pečicím papírem. Bagetu nakrájejte na velmi tenké plátky a vyskládejte na papír. Dejte péct na pět minut dozlatova.
Nakonec polévku rozmixujte dohladka. Servírujte ozdobenou čerstvě mletým pepřem, toasty, lžící kefíru a lístkem máty.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY