
Hrachová polévka
Hrachovka se dříve servírovala na Štědrý den, než ustoupila dnešní rybí polévce. Pokud pochoutce z kapra neholdujete, ale chybí vám u vánoční večeře polévka, uvařte naši hrachovou. Připravuje se z neloupaného hrášku, takže ani nestrávíte věčnost přípravou.

Velmi snadné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Polévka
Ingredience
Složení 8 porcí
- Hrách 500 g
- Uzené maso
- Cibule 1 ks
- Hřebíček 6 ks
- Bobkový list 2 ks
- Mrkev 2 ks
- Majoránka sušená 1 člž
- Česnek 3 strouž.
- Sůl
- Pepř
- Směs čerstvých bylinek 2,5 hrs.
- Rohlík 6 ks
- Máslo 3 plž
- Hrách 500 g
- Uzené maso
- Cibule 1 ks
- Hřebíček 6 ks
- Bobkový list 2 ks
- Mrkev 2 ks
- Majoránka sušená 1 člž
- Česnek 3 strouž.
- Sůl
- Pepř
- Směs čerstvých bylinek 2,5 hrs.
- Rohlík 6 ks
- Máslo 3 plž


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.