Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Hovězí chuck tender steak s bylinkami

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Hovězí chuck tender steak s bylinkami

Tip do kuchyně

 

Maso grilujte podle svého přání propečení. Doporučujeme steak nejprve zprudka ogrilovat, aby získalo křupavou kůrku. Pak jej zabalit do alobalu, přidat kousek másla a dopéct mimo přímý žár. Po ogrilování nechte maso odpočinout alespoň 10 minut v alobalu.

Co budete potřebovat

4 hovězí chuck tender steaky
sůl
pepř
olivový olej
1 lžíce rozmarýnových lístků
2 lžíce tymiánových lístků
2–4 stroužky česneku
4 oříšky másla
hladkolistá petrželka

Jak na to?

Máte chuť na pořádný steak? Od toho je tu náš recept na hovězí steak chuck tender. Lahodné masíčko, které doladí chuť bylinek a másla.

1) Hovězí steaky z obou stran osolte a opepřete, potřete olivovým olejem a posypte nasekanými bylinkami.

2) Položte je na rozpálený gril a grilujte z obou stran.

3) Měkké maso dejte na talíř, na každý dejte po kousku másla a posypte petrželkou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Hovězí chuck tender steak s bylinkami

Hlavní chod Velmi snadné Americká Grilování Grilování Květen , Rozmarýn , Tymián , Petržel kadeřavá Magazín 5/2014
Průměrné hodnocení 4 (10)

Tip do kuchyně

 

Maso grilujte podle svého přání propečení. Doporučujeme steak nejprve zprudka ogrilovat, aby získalo křupavou kůrku. Pak jej zabalit do alobalu, přidat kousek másla a dopéct mimo přímý žár. Po ogrilování nechte maso odpočinout alespoň 10 minut v alobalu.

Co budete potřebovat

4 hovězí chuck tender steaky
sůl
pepř
olivový olej
1 lžíce rozmarýnových lístků
2 lžíce tymiánových lístků
2–4 stroužky česneku
4 oříšky másla
hladkolistá petrželka

Jak na to?

Máte chuť na pořádný steak? Od toho je tu náš recept na hovězí steak chuck tender. Lahodné masíčko, které doladí chuť bylinek a másla.

1) Hovězí steaky z obou stran osolte a opepřete, potřete olivovým olejem a posypte nasekanými bylinkami.

2) Položte je na rozpálený gril a grilujte z obou stran.

3) Měkké maso dejte na talíř, na každý dejte po kousku másla a posypte petrželkou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Inspirujte se podobnými recepty