Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Hovězí sekaná odlehčená verze

Další recepty a články

Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a...
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Vepřové koleno sous vide se...
Vepřové koleno sous...
Vepřové koleno sous vide se...
Vepřové koleno sous vide se...
Výletnický guláš
Výletnický guláš
Výletnický guláš
Výletnický guláš
Bramboroví sněhuláci a vepřový...
Bramboroví sněhuláci...
Bramboroví sněhuláci a vepřový...
Bramboroví sněhuláci a vepřový...

Hovězí sekaná odlehčená verze

Co budete potřebovat

120 g mrkve NP Bio
140 g petržele
130 g celeru
500 g hovězího polotovaru NP Bio
2 vejce NP Bio
55 g ovesných vloček NP Bio
3 stroužky česneku NP Bio
1 červená cibule
1 lžíce majoránky
sůl, pepř
3 lžíce slunečnicového oleje
80 g rukoly
125 g cherry rajčat mix
2 lžíce olivového oleje
12 okurek Cornichons
4 bulky se slunečnicovým semínkem
40 ml plnotučné hořčice

Jak na to?

1. Očištěnou zeleninu nastrouhejte nahrubo, přidejte vejce, maso, vločky, utřený česnek, nadrobno nakrájenou cibuli, majoránku, sůl a pepř. Promíchejte a vtlačte do olejem vymazané formy srnčí hřbet.
2. Pečte na 210 °C 20 minut. Ztlumte na 180 °C a pečte dalších 40 minut.
3. Rukolu promíchejte s půlkami cherry rajčat, olivovým olejem, solí a pepřem.
4. Do krabičky vložte salát, 2 plátky sekané, okurky a pečivo. Přiložte mističku s hořčicí.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Hovězí sekaná odlehčená verze

Hlavní chod Snadné Česká Maso Magazín 9/2020 Počet porcí: 1 bochník
(0)
Mám vyvážený příjem sacharidů pro start do nového týdne.

Co budete potřebovat

120 g mrkve NP Bio
140 g petržele
130 g celeru
500 g hovězího polotovaru NP Bio
2 vejce NP Bio
55 g ovesných vloček NP Bio
3 stroužky česneku NP Bio
1 červená cibule
1 lžíce majoránky
sůl, pepř
3 lžíce slunečnicového oleje
80 g rukoly
125 g cherry rajčat mix
2 lžíce olivového oleje
12 okurek Cornichons
4 bulky se slunečnicovým semínkem
40 ml plnotučné hořčice

Jak na to?

1. Očištěnou zeleninu nastrouhejte nahrubo, přidejte vejce, maso, vločky, utřený česnek, nadrobno nakrájenou cibuli, majoránku, sůl a pepř. Promíchejte a vtlačte do olejem vymazané formy srnčí hřbet.
2. Pečte na 210 °C 20 minut. Ztlumte na 180 °C a pečte dalších 40 minut.
3. Rukolu promíchejte s půlkami cherry rajčat, olivovým olejem, solí a pepřem.
4. Do krabičky vložte salát, 2 plátky sekané, okurky a pečivo. Přiložte mističku s hořčicí.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Vepřové koleno sous vide se...
Vepřové koleno sous vide se...
Vepřové koleno sous vide se...
Vepřové koleno sous vide se...
Výletnický guláš
Výletnický guláš
Výletnický guláš
Výletnický guláš
Bramboroví sněhuláci a vepřový...
Bramboroví sněhuláci a vepřový...
Bramboroví sněhuláci a vepřový...
Bramboroví sněhuláci a vepřový...

Inspirujte se podobnými recepty