
Streak na bagetce

Snadné
16-30 minut
5/5
Středomořská
Ingredience
Složení 1 porcí
- Zakysaná smetana 150 g
- Hovězí steak Entrecôte 400 g
- Hořčice hrubozrnná 3 plž
- Sůl
- Bageta 1 ks
- Rukola 100 g
- Rajčata cherry
- Pepř
- Zakysaná smetana 150 g
- Hovězí steak Entrecôte 400 g
- Hořčice hrubozrnná 3 plž
- Sůl
- Bageta 1 ks
- Rukola 100 g
- Rajčata cherry
- Pepř
Příprava
- 1Maso osolte, opepřete, lehce naklepejte hřbetem ruky a zprudka opečte z obou stran na pánvi. Po upečení maso zabalte do alobalu (můžete na něm rozpustit máslíčko, které je součást balení steaků) a nechte ho několik minut na teplém místě odležet. Mezitím podélně rozkrájejte bagetky, potřete je olivovým olejem a dopečte podle návodu. Do zakysané smetany vmíchejte hrubozrnnou hořčici, dochuťte solí a pepřem. Maso nakrájejte na tenké plátky, které servírujte na teplých bagetkách s hořčičným dresinkem. Zdobte cherry rajčátky a rukolou.
- 1Maso osolte, opepřete, lehce naklepejte hřbetem ruky a zprudka opečte z obou stran na pánvi. Po upečení maso zabalte do alobalu (můžete na něm rozpustit máslíčko, které je součást balení steaků) a nechte ho několik minut na teplém místě odležet. Mezitím podélně rozkrájejte bagetky, potřete je olivovým olejem a dopečte podle návodu. Do zakysané smetany vmíchejte hrubozrnnou hořčici, dochuťte solí a pepřem. Maso nakrájejte na tenké plátky, které servírujte na teplých bagetkách s hořčičným dresinkem. Zdobte cherry rajčátky a rukolou.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.