Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Hovězí ragů s rýží a olivami

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové...
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Hovězí ragů s rýží a olivami

Co budete potřebovat

600 g hovězí zadní kýty
1 cibule
3 stroužky česneku
3 mrkve
190 g černých oliv
4 lžíce olivového oleje
1 lžička drceného kmínu
1 bobkový list
400 g sterilovaných drcených rajčat
100 ml suchého červeného vína
200 ml hovězího nebo zeleninového vývaru
Sůl a pepř
2 lžičky sušené bazalky
200 g rýže
1 hrst čerstvé bazalky

Jak na to?

Hovězí nakrájejte na kousky, oloupanou cibuli a česnek nadrobno, mrkev a olivy na kolečka.
V pánvi vhodné do trouby opečte na oleji cibuli s česnekem. Vsypte maso, posypte kmínem, přidejte bobkový list a opečte ze všech stran. Vmíchejte mrkev a olivy. Podlijte rajčaty, vínem a vývarem. Osolte, opepřete, okořeňte bazalkou, přiklopte a pečte na 160 °C 2–2,5 hodiny doměkka. Občas promíchejte.
Před koncem pečení uvařte rýži dle návodu na obalu.
Ragú s rýží podávejte posypané nakrájenou bazalkou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Hovězí ragů s rýží a olivami

Hlavní chod Snadné Česká Maso Tip týdne Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 5 (4)

Co budete potřebovat

600 g hovězí zadní kýty
1 cibule
3 stroužky česneku
3 mrkve
190 g černých oliv
4 lžíce olivového oleje
1 lžička drceného kmínu
1 bobkový list
400 g sterilovaných drcených rajčat
100 ml suchého červeného vína
200 ml hovězího nebo zeleninového vývaru
Sůl a pepř
2 lžičky sušené bazalky
200 g rýže
1 hrst čerstvé bazalky

Jak na to?

Hovězí nakrájejte na kousky, oloupanou cibuli a česnek nadrobno, mrkev a olivy na kolečka.
V pánvi vhodné do trouby opečte na oleji cibuli s česnekem. Vsypte maso, posypte kmínem, přidejte bobkový list a opečte ze všech stran. Vmíchejte mrkev a olivy. Podlijte rajčaty, vínem a vývarem. Osolte, opepřete, okořeňte bazalkou, přiklopte a pečte na 160 °C 2–2,5 hodiny doměkka. Občas promíchejte.
Před koncem pečení uvařte rýži dle návodu na obalu.
Ragú s rýží podávejte posypané nakrájenou bazalkou.

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Inspirujte se podobnými recepty