
Dušené hovězí na víně s brusinkami
Postup přípravy
Chystáte slavnostní hostinu? Pak pro vás máme skvělý tip na dušené hovězí na červeném víně s brusinkami.
1) Mouku osolte a opepřete, nasypejte ji do plastového sáčku, přidejte maso a protřepte, aby se maso obalilo.
2) Pak ho zprudka opečte na pánvi na rozpáleném oleji – jen aby vytvořilo kůrku.
3) Maso přendejte na talíř a teď asi 5 minut opékejte cibuli.
4) Vraťte maso do pánve, přilijte víno a vývar a přiveďte k varu.
5) Ztlumte oheň a pod pokličkou maso duste, dokud nezměkne – mělo by to trvat asi hodinu až hodinu a půl.
6) Přidejte brusinky, dochuťte solí a pepřem a povařte ještě 5 minut.
Pomohl vám recept?
47hodnocení3
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod