Hovězí líčka s příchutí červeného vína a lanýžů s kořenovou zeleninou
Co budete potřebovat
Jak na to?
Mrkve a pastináky oškrábejte a nakrájejte na kolečka. Přesuňte do mísy, přidejte česnek nakrájený na plátky a zalijte olivovým olejem a medem. Dobře promíchejte, osolte a opepřete.
Rozprostřete zeleninu na hluboký plech, zakryjte alobalem a dejte na 20 minut péct do trouby při teplotě 180 °C. Poté odstraňte alobal, promíchejte zeleninu a vraťte do trouby na dalších 20 minut. Po upečení posypte tymiánovými lístky a zakápněte citronovou šťávou.
Maso ponechte ve speciálním igelitovém obalu, ve kterém jste ho koupili, odstraňte pouze papírovou krabičku. Pečte 20 minut.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Hovězí líčka s příchutí červeného vína a lanýžů s kořenovou zeleninou
Co budete potřebovat
Jak na to?
Mrkve a pastináky oškrábejte a nakrájejte na kolečka. Přesuňte do mísy, přidejte česnek nakrájený na plátky a zalijte olivovým olejem a medem. Dobře promíchejte, osolte a opepřete.
Rozprostřete zeleninu na hluboký plech, zakryjte alobalem a dejte na 20 minut péct do trouby při teplotě 180 °C. Poté odstraňte alobal, promíchejte zeleninu a vraťte do trouby na dalších 20 minut. Po upečení posypte tymiánovými lístky a zakápněte citronovou šťávou.
Maso ponechte ve speciálním igelitovém obalu, ve kterém jste ho koupili, odstraňte pouze papírovou krabičku. Pečte 20 minut.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio