×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Hovězí líčka s příchutí červeného vína a lanýžů s kořenovou zeleninou

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná...
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Květáková krémová polévka
Květáková krémová...
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda

Hovězí líčka s příchutí červeného vína a lanýžů s kořenovou zeleninou

Co budete potřebovat

2 balení Sous vide hovězí líčka s příchutí červeného vína a lanýžů
400 g mrkve
400 g pastináku
3 stroužky česneku
4 lžíce olivového oleje
2–3 lžíce tekutého medu
sůl, pepř
2 lžíce čerstvého tymiánu
2 lžíce citronové šťávy

Jak na to?

Mrkve a pastináky oškrábejte a nakrájejte na kolečka. Přesuňte do mísy, přidejte česnek nakrájený na plátky a zalijte olivovým olejem a medem. Dobře promíchejte, osolte a opepřete.
Rozprostřete zeleninu na hluboký plech, zakryjte alobalem a dejte na 20 minut péct do trouby při teplotě 180 °C. Poté odstraňte alobal, promíchejte zeleninu a vraťte do trouby na dalších 20 minut. Po upečení posypte tymiánovými lístky a zakápněte citronovou šťávou.
Maso ponechte ve speciálním igelitovém obalu, ve kterém jste ho koupili, odstraňte pouze papírovou krabičku. Pečte 20 minut.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Hovězí líčka s příchutí červeného vína a lanýžů s kořenovou zeleninou

Hlavní chod Velmi snadné Maso Tymián Magazín 2/2018 Počet porcí: 4
(0)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma
Noblesní pečeně s lanýži potřebuje přílohu, která zasytí a zároveň nepřehluší všechny skvělé chutě, které už v mase jsou. Pečená kořenová zelenina jen ovoněná tymiánem tuto úlohu splňuje na jedničku.

Co budete potřebovat

2 balení Sous vide hovězí líčka s příchutí červeného vína a lanýžů
400 g mrkve
400 g pastináku
3 stroužky česneku
4 lžíce olivového oleje
2–3 lžíce tekutého medu
sůl, pepř
2 lžíce čerstvého tymiánu
2 lžíce citronové šťávy

Jak na to?

Mrkve a pastináky oškrábejte a nakrájejte na kolečka. Přesuňte do mísy, přidejte česnek nakrájený na plátky a zalijte olivovým olejem a medem. Dobře promíchejte, osolte a opepřete.
Rozprostřete zeleninu na hluboký plech, zakryjte alobalem a dejte na 20 minut péct do trouby při teplotě 180 °C. Poté odstraňte alobal, promíchejte zeleninu a vraťte do trouby na dalších 20 minut. Po upečení posypte tymiánovými lístky a zakápněte citronovou šťávou.
Maso ponechte ve speciálním igelitovém obalu, ve kterém jste ho koupili, odstraňte pouze papírovou krabičku. Pečte 20 minut.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s květináčem
sleva 39 %
15 bodů + 5990 bez bodů 9990

set samozavlažovacího květináče, substrátu a semínek dle výběru
bazalka / oregano / rozmarýn
tymián / majoránka

Konvička 2 l
Různé barevné varianty
sleva 60 %
15 bodů + 1990 bez bodů 4990

plastová konvička vhodná na zalévání rostlin v interiéru i exteriéru

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.