×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Hovězí líčka s příchutí červeného vína a lanýžů s kořenovou zeleninou

Další recepty a články

Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a...
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a ...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...

Hovězí líčka s příchutí červeného vína a lanýžů s kořenovou zeleninou

Co budete potřebovat

2 balení Sous vide hovězí líčka s příchutí červeného vína a lanýžů
400 g mrkve
400 g pastináku
3 stroužky česneku
4 lžíce olivového oleje
2–3 lžíce tekutého medu
sůl, pepř
2 lžíce čerstvého tymiánu
2 lžíce citronové šťávy

Jak na to?

Mrkve a pastináky oškrábejte a nakrájejte na kolečka. Přesuňte do mísy, přidejte česnek nakrájený na plátky a zalijte olivovým olejem a medem. Dobře promíchejte, osolte a opepřete.
Rozprostřete zeleninu na hluboký plech, zakryjte alobalem a dejte na 20 minut péct do trouby při teplotě 180 °C. Poté odstraňte alobal, promíchejte zeleninu a vraťte do trouby na dalších 20 minut. Po upečení posypte tymiánovými lístky a zakápněte citronovou šťávou.
Maso ponechte ve speciálním igelitovém obalu, ve kterém jste ho koupili, odstraňte pouze papírovou krabičku. Pečte 20 minut.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Hovězí líčka s příchutí červeného vína a lanýžů s kořenovou zeleninou

Hlavní chod Velmi snadné Maso Magazín 2/2018 Počet porcí: 4
(0)
Noblesní pečeně s lanýži potřebuje přílohu, která zasytí a zároveň nepřehluší všechny skvělé chutě, které už v mase jsou. Pečená kořenová zelenina jen ovoněná tymiánem tuto úlohu splňuje na jedničku.

Co budete potřebovat

2 balení Sous vide hovězí líčka s příchutí červeného vína a lanýžů
400 g mrkve
400 g pastináku
3 stroužky česneku
4 lžíce olivového oleje
2–3 lžíce tekutého medu
sůl, pepř
2 lžíce čerstvého tymiánu
2 lžíce citronové šťávy

Jak na to?

Mrkve a pastináky oškrábejte a nakrájejte na kolečka. Přesuňte do mísy, přidejte česnek nakrájený na plátky a zalijte olivovým olejem a medem. Dobře promíchejte, osolte a opepřete.
Rozprostřete zeleninu na hluboký plech, zakryjte alobalem a dejte na 20 minut péct do trouby při teplotě 180 °C. Poté odstraňte alobal, promíchejte zeleninu a vraťte do trouby na dalších 20 minut. Po upečení posypte tymiánovými lístky a zakápněte citronovou šťávou.
Maso ponechte ve speciálním igelitovém obalu, ve kterém jste ho koupili, odstraňte pouze papírovou krabičku. Pečte 20 minut.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...

Inspirujte se podobnými recepty