×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Hovězí líčka s příchutí červeného vína a lanýžů s kořenovou zeleninou
60 minut , Hlavní chod , Velmi snadné , Maso ,

Hovězí líčka s příchutí červeného vína a lanýžů s kořenovou zeleninou

Co budu potřebovat

2 balení Sous vide hovězí líčka s příchutí červeného vína a lanýžů
400 g mrkve
400 g pastináku
3 stroužky česneku
4 lžíce olivového oleje
2–3 lžíce tekutého medu
sůl, pepř
2 lžíce čerstvého tymiánu
2 lžíce citronové šťávy

Jak na to?

Mrkve a pastináky oškrábejte a nakrájejte na kolečka. Přesuňte do mísy, přidejte česnek nakrájený na plátky a zalijte olivovým olejem a medem. Dobře promíchejte, osolte a opepřete.
Rozprostřete zeleninu na hluboký plech, zakryjte alobalem a dejte na 20 minut péct do trouby při teplotě 180 °C. Poté odstraňte alobal, promíchejte zeleninu a vraťte do trouby na dalších 20 minut. Po upečení posypte tymiánovými lístky a zakápněte citronovou šťávou.
Maso ponechte ve speciálním igelitovém obalu, ve kterém jste ho koupili, odstraňte pouze papírovou krabičku. Pečte 20 minut.

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

  • Hovězí burgery a  batátové hranolky

    Maso nad 60 minut
  • Hovězí kližka s voňavým kořením

    Maso nad 60 minut
  • Kuřecí prsa s pečenou mrkví

    Maso 45 minut