
Hrášková lučina s opečenou bagetkou a parmazánem

Velmi snadné
0-15 minut
4/5
Italská
Svačina
Ingredience
Složení 1 porcí
- Bageta 2 ks
- Olej olivový 4 plž
- Cibulka jarní 1 ks
- Hrášek mražený 280 g
- Tvaroh polotučný 125 g
- Parmazán 30 g
- Pepř
- Sůl
- Bageta 2 ks
- Olej olivový 4 plž
- Cibulka jarní 1 ks
- Hrášek mražený 280 g
- Tvaroh polotučný 125 g
- Parmazán 30 g
- Pepř
- Sůl
Příprava
- 1Hledáte ideální recept na párty občerstvení? Vyzkoušejte hráškovou lučinu s opečenou bagetkou a hoblinkami parmazánu.
- 2Troubu předehřejte na 190 °C.
- 3Na crostini vyskládejte plátky bagety na plech vyložený pečicím papírem a potřete je olejem.
- 4Pečte 10–12 minut.
- 5Mezitím rozmixujte hrášek, tvaroh, jarní cibulku, nakrájený parmazán, 2 lžíce oleje, ½ lžičky soli a ¼ lžičky pepře dohladka.
- 6Pastou ozdobte crostini a posypte je hoblinami parmazánu.
- 1Hledáte ideální recept na párty občerstvení? Vyzkoušejte hráškovou lučinu s opečenou bagetkou a hoblinkami parmazánu.
- 2Troubu předehřejte na 190 °C.
- 3Na crostini vyskládejte plátky bagety na plech vyložený pečicím papírem a potřete je olejem.
- 4Pečte 10–12 minut.
- 5Mezitím rozmixujte hrášek, tvaroh, jarní cibulku, nakrájený parmazán, 2 lžíce oleje, ½ lžičky soli a ¼ lžičky pepře dohladka.
- 6Pastou ozdobte crostini a posypte je hoblinami parmazánu.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.