ReceptyHrášková lučina s opečenou bagetkou a parmazánem
Albert logoAlbert logo
  • Hrášková lučina s opečenou bagetkou a parmazánem

Hrášková lučina s opečenou bagetkou a parmazánem

Hrášková lučina s opečenou bagetkou a parmazánem
Velmi snadné
0-15 minut
0/5
Italská
Svačina

Ingredience

Složení
1 porcí
  • Bageta 2 ks
  • Olej olivový 4 plž
  • Cibulka jarní 1 ks
  • Hrášek mražený 280 g
  • Tvaroh polotučný 125 g
  • Parmazán 30 g
  • Pepř
  • Sůl
  • Bageta 2 ks
  • Olej olivový 4 plž
  • Cibulka jarní 1 ks
  • Hrášek mražený 280 g
  • Tvaroh polotučný 125 g
  • Parmazán 30 g
  • Pepř
  • Sůl
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.

ZÁLEŽÍ NÁM NA TOM, ABYSTE JEDLI LÉPE

V Albertu víme, že lepší jídlo vede k lepšímu životu.