Hovězí burger Americano s kovbojským kaviárem
Ingredience
Kovbojský kaviár | |
2 | větší rajčata |
2 | lžíce kukuřice |
2 | lžíce vařených tmavých fazolí |
1/2 | červené cibule |
1 | menší stroužek česneku |
1/2 | lžičky římského kmínu |
2 | lžíce nasekaného čerstvého koriandru |
šťáva z poloviny limety | |
1 | avokádo |
burger | |
8 | hovězích burgerů Americano |
olej | |
4 | housky |
4 | plátky čedaru nebo jiného sýra |
4 | plátky slaniny |
hrst nakrájeného ledového salátu |
Postup přípravy
Rajčata rozkrojte, odstraňte semínka a nakrájejte. Přidejte kukuřici, fazole, nakrájenou červenou cibuli, nasekaný česnek, římský kmín, koriandr, limetkovou šťávu a promíchejte. Nakonec zlehka vmíchejte také nakrájené avokádo.
Burgery potřete trochou oleje a pečte na grilu šest až osm minut z ka ždé strany. Před dopečením dejte na každý burger plátek sýra a nechte zapéct. Opečte také slaninu a rozkrojenou housku na řezu.
Na spodní část housky dejte jeden opečený burger, poté vrstvu kovbojského kaviáru, slaninu a další burger. Navršte nakrájený ledový salát a přiklopte vrchní částí housky.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY