×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Hovězí burger Americano s kovbojským kaviárem

Další recepty a články

Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Závitky z krůtích prsou se...
Závitky z krůtích...
Závitky z krůtích prsou se...
Závitky z krůtích prsou se...
Pikantní krůtí steaky s...
Pikantní krůtí...
Pikantní krůtí steaky s...
Pikantní krůtí steaky s...

Hovězí burger Americano s kovbojským kaviárem

Co budete potřebovat

Kovbojský kaviár
2 větší rajčata
2 lžíce kukuřice
2 lžíce vařených tmavých fazolí
1/2 červené cibule
1 menší stroužek česneku
1/2 lžičky římského kmínu
2 lžíce nasekaného čerstvého koriandru
šťáva z poloviny limety
1 avokádo
burger
8 hovězích burgerů Americano
olej
4 housky
4 plátky čedaru nebo jiného sýra
4 plátky slaniny
hrst nakrájeného ledového salátu

Jak na to?

Rajčata rozkrojte, odstraňte semínka a nakrájejte. Přidejte kukuřici, fazole, nakrájenou červenou cibuli, nasekaný česnek, římský kmín, koriandr, limetkovou šťávu a promíchejte. Nakonec zlehka vmíchejte také nakrájené avokádo.
Burgery potřete trochou oleje a pečte na grilu šest až osm minut z ka ždé strany. Před dopečením dejte na každý burger plátek sýra a nechte zapéct. Opečte také slaninu a rozkrojenou housku na řezu.
Na spodní část housky dejte jeden opečený burger, poté vrstvu kovbojského kaviáru, slaninu a další burger. Navršte nakrájený ledový salát a přiklopte vrchní částí housky.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Hovězí burger Americano s kovbojským kaviárem

Hlavní chod Velmi snadné Maso Magazín 7-8/2018 (Letní speciál) Počet porcí: 4
(0)
Americkou klasiku si musíte dát alespoň jednou za léto. Nesmí chybět opečená slanina, roztavený sýr a zeleninová salsa se zábavným názvem kovbojský kaviár. Tu kromě burgeru využijete klidně jako dip nebo přílohu.

Co budete potřebovat

Kovbojský kaviár
2 větší rajčata
2 lžíce kukuřice
2 lžíce vařených tmavých fazolí
1/2 červené cibule
1 menší stroužek česneku
1/2 lžičky římského kmínu
2 lžíce nasekaného čerstvého koriandru
šťáva z poloviny limety
1 avokádo
burger
8 hovězích burgerů Americano
olej
4 housky
4 plátky čedaru nebo jiného sýra
4 plátky slaniny
hrst nakrájeného ledového salátu

Jak na to?

Rajčata rozkrojte, odstraňte semínka a nakrájejte. Přidejte kukuřici, fazole, nakrájenou červenou cibuli, nasekaný česnek, římský kmín, koriandr, limetkovou šťávu a promíchejte. Nakonec zlehka vmíchejte také nakrájené avokádo.
Burgery potřete trochou oleje a pečte na grilu šest až osm minut z ka ždé strany. Před dopečením dejte na každý burger plátek sýra a nechte zapéct. Opečte také slaninu a rozkrojenou housku na řezu.
Na spodní část housky dejte jeden opečený burger, poté vrstvu kovbojského kaviáru, slaninu a další burger. Navršte nakrájený ledový salát a přiklopte vrchní částí housky.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Závitky z krůtích prsou se...
Závitky z krůtích prsou se...
Závitky z krůtích prsou se...
Závitky z krůtích prsou se...
Pikantní krůtí steaky s...
Pikantní krůtí steaky s...
Pikantní krůtí steaky s...
Pikantní krůtí steaky s...

Inspirujte se podobnými recepty

Tipy na jedlé vánoční dárky

Mohlo by Vám také chutnat