Houbovo-bramborové kari
Ingredience
1 | lžíce olivového oleje |
1 | cibule, nasekaná nahrubo |
1 | velká brambora AQ, nakrájená na kousky o velikosti sousta |
1 | lilek, nakrájený na kousky o velikosti sousta |
250 g | hlívy ústřičné AQ, nakrájené na kousky o velikosti sousta |
2 | lžíce kari pasty |
150 ml | zeleninového bujonu ABio |
1x | 400ml plechovka kokosového mléka AQ |
sůl, koriandr AQ |
Postup přípravy
Olej rozpalte ve velkém hrnci. Přidejte cibuli a bramboru, přiklopte a na malém plameni duste pět minut, dokud brambora nezačne měknout. Přidejte lilek, hlívu a pár minut povařte. Promíchejte a přidejte kari pastu, vlijte zeleninový vývar a kokosové mléko. Přiveďte k varu a nechte 15 minut probublávat, aby vše změklo. Osolte podle chuti a servírujte zasypané čerstvým koriandrem.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY