Vážení zákazníci, od pondělí 10. 5. opět najdete bez omezení veškerý sortiment, na který jste zvyklí, v našich prodejnách. Zároveň můžete vyzvedávat kampaňové produkty přímo z určeného stojanu bez SMS objednání.
Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.


Albert ČR
Recept Houbové rizoto na víně

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka...
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými...
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Houbové rizoto na víně

Co budete potřebovat

10 g sušených hříbků
3 lžíce olivového oleje
20 g másla
1 pórek
2 stroužky česneku
350 g rýže
1 litr hovězího vývaru
125 ml červeného vína
550 g čerstvých hub
sůl
pepř
parmazán
petrželka

Jak na to?

Sušené hříbky namočte na 15 minut do 380 ml vroucí vody. Pak je sceďte (vodu uschovejte). Na oleji a másle osmahněte pórek a česnek, vsypte rýži a 5 minut ji opékejte. Vodu z hub, vývar a víno dohromady zahřejte a směs přilévejte k rýži a nechte ji změknout. Podle chuti osolte. Na dalším oleji opečte pokrájené čerstvé houby a jimi, parmazánem a petrželkou ozdobte rizoto.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Houbové rizoto na víně

Hlavní chod Velmi snadné Česká Rýže , Petržel kadeřavá Magazín 1/2013
Průměrné hodnocení 4 (9)

Co budete potřebovat

10 g sušených hříbků
3 lžíce olivového oleje
20 g másla
1 pórek
2 stroužky česneku
350 g rýže
1 litr hovězího vývaru
125 ml červeného vína
550 g čerstvých hub
sůl
pepř
parmazán
petrželka

Jak na to?

Sušené hříbky namočte na 15 minut do 380 ml vroucí vody. Pak je sceďte (vodu uschovejte). Na oleji a másle osmahněte pórek a česnek, vsypte rýži a 5 minut ji opékejte. Vodu z hub, vývar a víno dohromady zahřejte a směs přilévejte k rýži a nechte ji změknout. Podle chuti osolte. Na dalším oleji opečte pokrájené čerstvé houby a jimi, parmazánem a petrželkou ozdobte rizoto.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Inspirujte se podobnými recepty