Vážení zákazníci, od pondělí 10. 5. opět najdete bez omezení veškerý sortiment, na který jste zvyklí, v našich prodejnách. Zároveň můžete vyzvedávat kampaňové produkty přímo z určeného stojanu bez SMS objednání.
Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.


Albert ČR
Recept Houbové pápeří

Další recepty a články

Angus burger s grilovanou...
Angus burger s...
Angus burger s grilovanou...
Angus burger s grilovanou...
Bbq retro dědova klobása se...
Bbq retro dědova...
Bbq retro dědova klobása se...
Bbq retro dědova klobása se...
Bylinkové kuřecí paličky
Bylinkové kuřecí...
Bylinkové kuřecí paličky
Bylinkové kuřecí paličky
Entrecote s koriandrovou...
Entrecote s...
Entrecote s koriandrovou...
Entrecote s koriandrovou...

Houbové pápeří

Co budete potřebovat

2 vejce, žloutky a bílky
zvlášť
2 lžíce mléka
2 lžíce polohrubé mouky
2 lžíce másla
100 g různých čerstvých
hub, na kousky
sůl a mletý pepř
tuk na opékání

Jak na to?

Ze žloutků, mléka a polohrubé mouky zadělám husté těstíčko jako na kapání a nechám ho odpočinout. Máslo rozpustím v pánvi a usmažím na něm houby téměř dosucha. Osolím a opepřím je. Vychladlé houby zapracuju do žloutkového těstíčka, ušlehám sníh z bílků a postupně a jemně ho vmíchám do houbového těsta. V pánvi rozpálím olej. Z těsta vykrajuju lžící úhledné noky a opékám je dozlatova. Chutnají samotné nebo k salátu. Recept jsem našla v kurzu vaření v Pošumaví z roku 1927.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Houbové pápeří

Snadné Magazín 7-8/2015
(0)

Co budete potřebovat

2 vejce, žloutky a bílky
zvlášť
2 lžíce mléka
2 lžíce polohrubé mouky
2 lžíce másla
100 g různých čerstvých
hub, na kousky
sůl a mletý pepř
tuk na opékání

Jak na to?

Ze žloutků, mléka a polohrubé mouky zadělám husté těstíčko jako na kapání a nechám ho odpočinout. Máslo rozpustím v pánvi a usmažím na něm houby téměř dosucha. Osolím a opepřím je. Vychladlé houby zapracuju do žloutkového těstíčka, ušlehám sníh z bílků a postupně a jemně ho vmíchám do houbového těsta. V pánvi rozpálím olej. Z těsta vykrajuju lžící úhledné noky a opékám je dozlatova. Chutnají samotné nebo k salátu. Recept jsem našla v kurzu vaření v Pošumaví z roku 1927.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Angus burger s grilovanou...
Angus burger s grilovanou...
Angus burger s grilovanou...
Angus burger s grilovanou...
Bbq retro dědova klobása se...
Bbq retro dědova klobása se...
Bbq retro dědova klobása se...
Bbq retro dědova klobása se...
Bylinkové kuřecí paličky
Bylinkové kuřecí paličky
Bylinkové kuřecí paličky
Bylinkové kuřecí paličky
Entrecote s koriandrovou...
Entrecote s koriandrovou...
Entrecote s koriandrovou...
Entrecote s koriandrovou...

Inspirujte se podobnými recepty