Hořčično-medové kuře s bramborami
Ingredience
4 | lžíce zakysané smetany |
2 | lžíce hrubozrnné hořčice |
2 | stroužky česneku, rozmělněné |
150 ml | slepičího bujonu AQ |
sůl a pepř | |
6 | kuřecích paliček AQ |
400 g | brambor AQ |
200 g | zelených fazolek |
2 | lžíce medu ABio |
pár snítek oregana |
Postup přípravy
Troubu předehřejte na 200 °C. Smíchejte zakysanou smetanu, hořčici, česnek a vývar. Podle chuti osolte a opepřete. Kuřecí paličky ze všech stran důkladně osolte a vyskládejte je do velkého pekáče tak, aby se jednotlivé kousky nedotýkaly. Mezi kuře rozdělte brambory a fazolky. Přelijte ochuceným bujonem, pokapejte medem a dejte na čtyřicet až pětačtyřicet minut péct, aby kuře bylo upečené a brambory měkké. Před podáváním posypte oreganem.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY