Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Hořčično-medové kuře s bramborami

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Kuře s těstovinami
Kuře s těstovinami
Kuře s těstovinami
Kuře s těstovinami
Boloňské špagety, které...
Boloňské špagety,...
Boloňské špagety, které...
Boloňské špagety, které...
Lasagne
Lasagne
Lasagne
Lasagne

Hořčično-medové kuře s bramborami

Co budete potřebovat

4 lžíce zakysané smetany
2 lžíce hrubozrnné hořčice
2 stroužky česneku, rozmělněné
150 ml slepičího bujonu AQ
sůl a pepř
6 kuřecích paliček AQ
400 g brambor AQ
200 g zelených fazolek
2 lžíce medu ABio
pár snítek oregana

Jak na to?

Troubu předehřejte na 200 °C. Smíchejte zakysanou smetanu, hořčici, česnek a vývar. Podle chuti osolte a opepřete. Kuřecí paličky ze všech stran důkladně osolte a vyskládejte je do velkého pekáče tak, aby se jednotlivé kousky nedotýkaly. Mezi kuře rozdělte brambory a fazolky. Přelijte ochuceným bujonem, pokapejte medem a dejte na čtyřicet až pětačtyřicet minut péct, aby kuře bylo upečené a brambory měkké. Před podáváním posypte oreganem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Hořčično-medové kuře s bramborami

Hlavní chod Snadné Česká Oregano Magazín 10/2011
Průměrné hodnocení 4 (42)

Co budete potřebovat

4 lžíce zakysané smetany
2 lžíce hrubozrnné hořčice
2 stroužky česneku, rozmělněné
150 ml slepičího bujonu AQ
sůl a pepř
6 kuřecích paliček AQ
400 g brambor AQ
200 g zelených fazolek
2 lžíce medu ABio
pár snítek oregana

Jak na to?

Troubu předehřejte na 200 °C. Smíchejte zakysanou smetanu, hořčici, česnek a vývar. Podle chuti osolte a opepřete. Kuřecí paličky ze všech stran důkladně osolte a vyskládejte je do velkého pekáče tak, aby se jednotlivé kousky nedotýkaly. Mezi kuře rozdělte brambory a fazolky. Přelijte ochuceným bujonem, pokapejte medem a dejte na čtyřicet až pětačtyřicet minut péct, aby kuře bylo upečené a brambory měkké. Před podáváním posypte oreganem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Kuře s těstovinami
Kuře s těstovinami
Kuře s těstovinami
Kuře s těstovinami
Boloňské špagety, které...
Boloňské špagety, které...
Boloňské špagety, které...
Boloňské špagety, které...
Lasagne
Lasagne
Lasagne
Lasagne

Inspirujte se podobnými recepty