Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

4 lžíce zakysané smetany
2 lžíce hrubozrnné hořčice
2 stroužky česneku, rozmělněné
150 ml slepičího bujonu AQ
sůl a pepř
6 kuřecích paliček AQ
400 g brambor AQ
200 g zelených fazolek
2 lžíce medu ABio
pár snítek oregana

Postup přípravy

Troubu předehřejte na 200 °C. Smíchejte zakysanou smetanu, hořčici, česnek a vývar. Podle chuti osolte a opepřete. Kuřecí paličky ze všech stran důkladně osolte a vyskládejte je do velkého pekáče tak, aby se jednotlivé kousky nedotýkaly. Mezi kuře rozdělte brambory a fazolky. Přelijte ochuceným bujonem, pokapejte medem a dejte na čtyřicet až pětačtyřicet minut péct, aby kuře bylo upečené a brambory měkké. Před podáváním posypte oreganem.

Pomohl vám recept?
47hodnocení4

Další videorecepty