×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Hořčično-medové kuře s bramborami

Další recepty a články

Pečený hovězí krk s noky
Pečený hovězí krk...
Pečený hovězí krk s noky
Pečený hovězí krk s noky
Kuřecí prsa po staročesku s...
Kuřecí prsa po...
Kuřecí prsa po staročesku s...
Kuřecí prsa po staročesku s...
Staročeská vepřová pečeně na...
Staročeská vepřová...
Staročeská vepřová pečeně na...
Staročeská vepřová pečeně na...
Kachna s datlovou nádivkou
Kachna s datlovou...
Kachna s datlovou nádivkou
Kachna s datlovou nádivkou

Hořčično-medové kuře s bramborami

Co budete potřebovat

4 lžíce zakysané smetany
2 lžíce hrubozrnné hořčice
2 stroužky česneku, rozmělněné
150 ml slepičího bujonu AQ
sůl a pepř
6 kuřecích paliček AQ
400 g brambor AQ
200 g zelených fazolek
2 lžíce medu ABio
pár snítek oregana

Jak na to?

Troubu předehřejte na 200 °C. Smíchejte zakysanou smetanu, hořčici, česnek a vývar. Podle chuti osolte a opepřete. Kuřecí paličky ze všech stran důkladně osolte a vyskládejte je do velkého pekáče tak, aby se jednotlivé kousky nedotýkaly. Mezi kuře rozdělte brambory a fazolky. Přelijte ochuceným bujonem, pokapejte medem a dejte na čtyřicet až pětačtyřicet minut péct, aby kuře bylo upečené a brambory měkké. Před podáváním posypte oreganem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Hořčično-medové kuře s bramborami

Hlavní chod Snadné Česká Magazín 10/2011
Průměrné hodnocení 4 (33)

Co budete potřebovat

4 lžíce zakysané smetany
2 lžíce hrubozrnné hořčice
2 stroužky česneku, rozmělněné
150 ml slepičího bujonu AQ
sůl a pepř
6 kuřecích paliček AQ
400 g brambor AQ
200 g zelených fazolek
2 lžíce medu ABio
pár snítek oregana

Jak na to?

Troubu předehřejte na 200 °C. Smíchejte zakysanou smetanu, hořčici, česnek a vývar. Podle chuti osolte a opepřete. Kuřecí paličky ze všech stran důkladně osolte a vyskládejte je do velkého pekáče tak, aby se jednotlivé kousky nedotýkaly. Mezi kuře rozdělte brambory a fazolky. Přelijte ochuceným bujonem, pokapejte medem a dejte na čtyřicet až pětačtyřicet minut péct, aby kuře bylo upečené a brambory měkké. Před podáváním posypte oreganem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Pečený hovězí krk s noky
Pečený hovězí krk s noky
Pečený hovězí krk s noky
Pečený hovězí krk s noky
Kuřecí prsa po staročesku s...
Kuřecí prsa po staročesku s...
Kuřecí prsa po staročesku s...
Kuřecí prsa po staročesku s...
Staročeská vepřová pečeně na...
Staročeská vepřová pečeně na...
Staročeská vepřová pečeně na...
Staročeská vepřová pečeně na...
Kachna s datlovou nádivkou
Kachna s datlovou nádivkou
Kachna s datlovou nádivkou
Kachna s datlovou nádivkou

Inspirujte se podobnými recepty

Tipy na jedlé vánoční dárky

Mohlo by Vám také chutnat