Horalkový dort
Ingredience
9 | kusů Horalek (450 g) |
120 g | másla |
250 ml | smetany ke šlehání |
1 | vanilkový cukr |
600 g | žervé |
další Horalky na ozdobení | |
ovoce na ozdobení |
Postup přípravy
Dno dortové formy potáhněte igelitovou fólií na potraviny. Nasaďte obrubu a zavřete, okraje fólie nechte koukat ven.
Horalky nalámejte do mixéru a rozsekejte na drobky. Přilijte rozpuštěné máslo, promíchejte a naneste na dno formy. Uhlaďte a nechte v lednici zatuhnout.
Na krém ušlehejte šlehačku s vanilkovým cukrem. V jiné míse ušlehejte žervé a poté do něj vmíchejte šlehačku. Na zatuhlý korpus naneste trochu krému a posypte nalámanými Horalkami. Opět dejte trochu krému a postup opakujte. Dejte do lednice aspoň na dvě hodiny, aby se krém zpevnil.
Hotový dort ozdobte nalámanými Horalkami a ovocem.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY